Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena na čelu Universal medije, Adamu cijela Fortenovina Baranja…

28. Ožujak 2022.
Katarina Robeli

Katarina Robeli postala je nova direktorica marketinške agencije UNIVERSAL MEDIA umjesto Ivana Čelebića. Na stranicama kompanije saznajemo da Robeli ima dva desetljeća iskustva u medijskoj industriji i da je izvrsna poznavateljica medijskog tržišta u Hrvatskoj i SEE regiji, te da je surađivala s brojnim klijentima iz različitih kategorija. Izdvojena je i rečenica koja je najbolje opisuje: 'Idem do kraja ili ni ne počinjem. Ako baš ne ide, uvijek probam samo još jednom'.

Tihomir Adam preuzeo je kompletno upravljanje Fortenovinim poljoprivrednim sektorom u Baranji. Postao je novi predsjednik NO-a VUPIK PLUSA umjesto Andreja Deana. Inače, Adam je ove godine imenovan predsjednikom Uprave BELJE PLUSA, PIK-VINKOVCI PLUSA te predsjednikom NO-a VINKA PLUSA, a na svim pozicijama je zamijenio upravo Deana.

Jadranka Leško nova je članica NO-a LNG-a HRVATSKA umjesto Mihovila Anđelinovića, a Luka Balen prestao je biti zamjenik predsjednika Odbora, ali je ostao njegov član.

Stjepan Marčec i Branka Krnjetić napustili su vlasničku strukturu MLINA I PEKARA iz Siska. Tvrtka sada ima ukupno 62 vlasnika te 22 suvlasnika.

Marcin Aleksander Mleczko postao je novi član NO-a CARLSBERGA CROATIA umjesto Jespera Sabroa.

Tomislav Tomac i Dalibor Zlatković imenovani su direktorima tvrtke KRNJAK iz Donjeg Miholjca, koja se bavi proizvodnjom žitarica.

Stanko Barbarić i Arijan Lončar imenovani su novim direktorima tvrtke za proizvodnju voća i sadnica FRAGARIA iz Zagreba.

Pavo Leko više nije direktor M SAN LOGISTIKE. Na toj je poziciji bio od 2017. godine, a osim te promjene tvrtka, je iz Zagreba preselila u Buzin.

Dragan Družić potpuno je preuzeo vlasništvo nad tvrtkom HIDRO-RAD iz Šestanovca nakon što je Nikola Vukušić napustio vlasničku strukturu. Također, Samir Čolić napustio je Upravu tvrtke. 

Ivica Kireta posao je predsjednik NO-a TOP-TERMA iz Topuskog umjesto Ivanke Maričković Putrić. Dosadašnja članica NO-a Katica Juračak postala je zamjenica predsjednika Odbora umjesto Nikole Abramovića, Drago Apalović i Ivan Nekvapil imenovani su novi članovima, a Zvonko Hrgović je napustio Odbor.

Miroslav Vojvodić postao je novi član NO-a MIPS-a umjesto Krešimira Radoševića.

Zoran Posavec i Ejub Arnaut prestali su biti članovi Uprave koprivničke tvrtke AC BEDEKOVIĆ.

Frane Ivišić postao je novi zamjenik predsjednika NO-a splitskoga GEODETSKOG ZAVODA umjesto Nene Buzov.

Mario Ščirek, Domagoj Debeljak i Mirta Begić postali su novi suvlasnici VETERINARSKE STANICE BJELOVAR, a vlasničku strukturu napustio je Ivan Đureković. Tvrtka ima ukupno 46 suvlasnika.

Matej Pešut postao je novi predsjednik NO-a VODOVODA I ODVODNJE iz Benkovca umjesto Romea Čerina, a Velibor Galac je zamjenik predsjednika. Također, Odboru se pridružili novi članovi Dragan Balukčić, Karlo Martin Kalcina, Velibor Mitrović i Marina Ledenko, a napustili su ga Melanija Marinović, Tomislav Glavić, Šime Kardum, Zdravko Nimac i Ivan Mijić.

26. travanj 2024 16:44