Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena u vodstvu Zvečeva, potvrđeni čelnici telekomunikacijskih lidera, promjena u NO-u Modela Pakiranja…

26. Srpanj 2024.
Hrvoje Alvir

Dosadašnji zamjenik predsjednika NO-a ZVEČEVA Hrvoje Alvir imenovan je predsjednikom Uprave umjesto Zdravka Alvira, koji je podnio ostavku. Ilija Karamatić novi je član Uprave, a za zamjenika predsjednika NO-a imenovan je dosadašnji član NO-a i suvlasnik Luka Vukoja.

U Sudskom je registru potvrđeno da Nataša Rapaić od 1. srpnja 2024. obnaša funkciju predsjednice Uprave HRVATSKOG TELEKOMA umjesto Konstantinosa Nempisa, a Krešimir Madunović novi je član Uprave.

U Sudskom je registru potvrđeno da je Dejan Turk imenovan predsjednikom Uprave A1 HRVATSKA umjesto Jiříja Dvorjančanskog, a Milan Zaletel članom Uprave umjesto Gorana Angjeleskog. Također, Nikoli Klisoviću dodijeljena je prokura umjesto Ivani Marković, a Sonja Wallner imenovana je članicom NO-a umjesto Siegfrieda Mayrhofera.

Michael Apel imenovan je članom NO-a tvrtke MODEL PAKIRANJA umjesto Beata Amberga.

Dinko Maras novi je član NO-a ISTARSKIH CESTA umjesto Duška Kišberija.

Dosadašnji zamjenik predsjednika NO-a MEĐIMURJE GRADITELJSTVA Mladen Lesjak imenovan je predsjednikom umjesto Bojane Poljak Suhodolčan, a njegova zamjenica je Marina Lajtman. Robert Šestak novi je član NO-a.

Martin Kirilov Krastanoff više nije član Uprave MEBLO TRADEA.

Georgios Panoutsopoulos preuzeo je upravljanje EUROFAST EMPLOYMENTOM od Dajane Topić Lukač.

Lise Andersen Linnebjerg imenovana je prokuristicom u tvrtki VESTAS CENTRAL EUROPE-ZAGREB umjesto Henriette Hansen Gabel.

Iz Sudskog je registra izbrisana tvrtka SPLIT PROJEKTI nakon prestanka poslovanja bez likvidacije.

Eva Cotman nova je članica NO-a tvrtke  ISTRA – MARMI umjesto Milana Nežića.

Igor Damjanović više nije u vlasničkoj strukturi NAŠE IDEJE.

Damir Balenović imenovan je direktorom GLAVOTOKA umjesto suvlasnika Sanjina Barbalića, koji je uzeo prokuru.

Tomislav Latin novi je direktor u GALIVETU iz Preloga. Također, Tihomir Marciuš imenovan je zamjenikom predsjednika NO-a umjesto Tomislava Latina, a Jelena Kranjčec članicom NO-a umjesto Draginje Maraković.

07. rujan 2024 04:54