Ukratko
StoryEditor

3D Tvornica i Moontop sklopili suradnju

14. Studeni 2022.

3D print je u Hrvatskoj relativno nova industrija u nastajanju, bez specijaliziranih ljudi na tržištu rada. Zbog toga u 3D Tvornici puno truda i pažnje posvećujemo suradnji s fakultetima te privlačimo mlade ljude koji posjeduju strast za aditivnim tehnologijama, spremni su učiti i vide se u ovom području.

3D Tvornica se bavi pristupačnim uslugama 3D printa i 3D modeliranja za agencije, poslovne i industrijske klijente. 3D print ideju, skicu ili gotov 3D model korak po korak provodimo do optimalne realizacije prototipa ili proizvoda. 3D model ide u sustav proizvodnje i print izabranom tehnologijom i materijalom, te dolazi na vašu odabranu adresu dostavnom službom. Nudimo izrade velikih količina u vrlo kratkom roku i uz vrlo pristupačne cijene.

Imamo godine iskustva u izradi 3D modela i prototipa za razne vrste proizvoda; od high-tech elektroničkih proizvoda, društvenih igara, proizvoda dentalne industrije, proizvoda za ugostiteljstvo, rasvjetnih tijela, ukrasa, reklama, rekvizita za film i kazalište i raznih drugih.

BigRep 3D printeri stvoreni su za niz aplikacija: od industrijske brze izrade prototipa do proizvoda za dizajn koji su spremni za upotrebu. Kao zastupnici za BigRep tehnologiju pružamo klijentima pristupačnu i jednostavnu tehnologiju za velike objekte i ideje.

Pružamo usluge servisa i svih rezervnih dijelova za Stratasys 3D printere kao službeni partner iSQUARED. Kao zastupnici za iSQUARED nudimo zamjenske materijale za Stratasys 3D printere uz uštedu do 50 posto uz zadržavanje svih istih svojstava izrađenih predmeta.

Usluge pružamo za mnoge renomirane hrvatske i inozemne klijente, poput Rimac Automobila, DOK-ING-a, NEXE, Hrvatskog Telekoma, te mnogim startup-ima.

Kako bi zadržali i privukli mlade ljude odlučili smo implementirati vrlo moderan i digitalan benefit program – Moontop. Moontop predstavlja ‘marketplace‘ za razvoj, prodaju i pružanje digitalnih benefita. Odnosno, driver za brzu, digitalnu i jednostavno organizaciju benefita u firmi.

Zaposlenicima je na raspolaganju iOS i Android aplikacija gdje imaju fin pregled svih dodijeljenih benefita, zaprimaju obavijest o dodijeljenim benefitima, putem aplikacije koriste digitalne benefite na terenu te imaju uvid u povijest svih kupnji.

S druge strane, kao tvrtka kroz sustav personaliziramo vlastiti benefit program:

  • LISTA ZAPOSLENIKA - samostalno definiramo broj zaposlenika koji sudjeluju u programu
  • VRSTA BENEFITA - biramo benefite koje želimo koristiti
  • BUDGET - definiramo mjesečni budget po svakom benefitu i zaposleniku
  • OMILJENA PRODAJNA MJESTA - imamo mogućnost kreirati wishes listu i dodati na app prodajna mjesta kod kojih želimo koristiti usluge; primjerice omiljene restorane, teretanu ili frizerske salone koje već koristimo, itd.

Sjajna je stvar što Moontop benefite možemo koristiti kao neoporeziva primanja u naravi, primjerice 12.000 kuna godišnje po djelatniku za prehranu.

- S preko devet godina iskustva, stotine izrađenih 3D modela i stotine kilometara potrošenog filamenta, nastavljamo svakodnevno uživati u onomu što radimo - izjavio je Valent Turković, vlasnik 3D Tvornice.

Ako i vi želite imati sjajan benefit programa, informirajte se dodatno na www.moontop.app.

24. travanj 2024 09:43