Ukratko
StoryEditor

Agencija Fabular dobitnik nagrade Red Dot za brand Voli Voli

23. Rujan 2024.

Branding agencija Fabular dobitnik je nagrade Red Dot u kategoriji Brands & Communication Design za branding i dizajn suhe hrane za ljubimce Voli Voli.

Voli Voli je hrvatski brand hrane za kućne ljubimce, prije rebrandinga poznat pod imenom Tvornica dobre hrane. S ciljem snažnijeg pozicioniranja branda na vanjskom tržištu, kreirana je upečatljiva priča i zaigrano ime Voli Voli. Voli Voli predstavlja uzajamnu ljubav vlasnika i ljubimca. Kako ljubimci nas vole, tako i mi njima uzvraćamo ljubav. Dvosmjerna ljubav je istaknuta repeticijom imena Voli Voli. Slogan branda Give Love Back komunicira vraćanje ljubavi visokovrijednom hranom.

- Sretni smo jer je Voli Voli osvojio još jednu nagradu na velikom svjetskom natjecanju. Priča o Voli Voli je jedinstvena jer su inspiracija za brand koncept bile stvarne priče vlasnika ljubimaca. One su bile i inspiracija za niz ilustracija na ambalažama - rekla je Anja Bauer, kreativna direktorica agencije Fabular.

Red Dot jedna je od najprestižnijih svjetskih nagrada koja se dodjeljuje za dizajn s gotovo 20 tisuća prijava svake godine. Uz Red Dot, Voli Voli je osvojio Rebrand 100, nagradu najvećeg svjetskog natjecanja za najbolje internacionalne rebrandinge u posljednje dvije godine te je uvršten među finaliste ovogodišnjeg natjecanja Pentawards.

23. rujan 2024 14:11