Ukratko
StoryEditor

Argentinski nogometni savez i flydubai, zrakoplovna tvrtka sa sjedištem u Dubaiju, najavili regionalno partnerstvo

19. Listopad 2022.

Argentinski nogometni savez (AFA) i zrakoplovna tvrtka flydubai sa sjedištem u Dubaiju, objavili su danas regionalno partnerstvo. Ugovor će omogućiti partnerima suradnju na području marketinga i mogućnosti brendiranja putem njihovih kanala u sljedeća četiri mjeseca.

Argentinska nogometna reprezentacija, poznata i kao La Albiceleste, sudjelovala je u pet finala Svjetskog prvenstva i trenutno su prvaci Copa América, naslova koji je momčad u povijesti osvojila 15 puta. Ovim partnerstvom flydubai će postati regionalni partner argentinskog nacionalnog tima  i njihov odabrani zračni prijevoznik za regiju Bliskog istoka.

Tijekom sljedećih nekoliko tjedana, AFA i flydubai će u sklopu partnerstva pokrenuti niz aktivnosti, koje će komunicirati najvrijednije odlike oba brenda. To uključuje zvijezde argentinske muške nogometne reprezentacije i posebne aktivacije s timom tijekom njihovog boravka u trening kampu u Abu Dhabiju, glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

– Vrlo smo entuzijastični zbog ovog partnerstva s tvrtkom flydubai. Argentinski nogometni savez neprestano je u potrazi za novim iskustvima koja unapređuju interakciju i izravnu vezu argentinske reprezentacije s navijačima iz cijelog svijeta. Naše partnerstvo s tvrtkom flydubai omogućit će većem broju ljubitelja nogometa diljem regije da se osjećaju još bliže argentinskoj reprezentaciji i da se s uzbuđenjem pridruže turniru u Kataru. Argentina se pozicionirala kao vodeći savez u svijetu nogometa, a flydubai mijenja način na koji ljudi putuju u regiji. Ovim putem želimo dobrodošlicu tvrtki flydubai kao našem novom partneru koji će omogućiti da se AFA i argentinska reprezentacija povežu s milijunima obožavatelja u regiji – izjavio je Claudio Fabian Tapia, predsjednik AFA-e.

Komentirajući partnerstvo, Ghaith Al Ghaith, izvršni direktor tvrtke flydubai, izjavio je da im je čast što su regionalni partner Argentinskog nogometnog saveza i argentinske reprezentacije.

– flydubai je predan povezivanju ljudi, to je ono što mi radimo, premošćivanje udaljenosti i uklanjanje granica. Ovo partnerstvo slavi upravo ove temeljne vrijednosti koje dijelimo s nogometom. Radujemo se što ćemo omogućiti većem broju nogometnih navijača da ugodno i jednostavno otputuju u Katar kako bi navijali za svoje omiljene timove i bili dijelom nogometne atmosfere od trenutka kada se ukrcaju na jedan od naših 30 Match Day Shuttle letova. Izuzetno smo sretni što možemo podržati La Albiceleste i tim flydubaija želi im sreću na najvećem svjetskom nogometnom turniru – dodao je Al Ghaith.

– Ovo partnerstvo s tvrtkom flydubai još više približava argentinsku reprezentaciju navijačima Bliskog istoka i omogućuje im da budu dio uzbudljive atmosfere Svjetskog prvenstva. Uzbuđeni smo zbog potencijala koje ovo partnerstvo ima.

Nadamo se da će ovo približiti našu reprezentaciju, igrače i uzbuđenje igre navijačima u regiji, bilo da na turnir u Dohi putuju iz Dubaija ili iz drugih gradova putem flydubai mreže. AFA je u neprestanoj potrazi za novim vrijednim partnerstvima kako bi proširila svoj globalni doseg, a flydubai će nam omogućiti ulazak na nova tržišta u razvoju, što predstavlja naše  srednjoročne i dugoročne ciljeve. Veselimo se nadolazećim mjesecima u kojima ćemo vidjeti kako oba brenda iskorištavaju puni potencijal ove suradnje – rekao je Leandro Petersen, direktor komercijalnog marketinga argentinskog nogometnog saveza.

Za nadolazeće nogometno prvenstvo u Kataru flydubai će svakodnevno obavljati do 30  Match Day Shuttle letova između Dubaija i Dohe. Ovi Match Day Shuttle letovi nude se u partnerstvu s Qatar Airwaysom i pružit će nogometnim navijačima mogućnosti putovanja na nogometne utakmice koje će se održati od 21. studenog do 18. prosinca 2022.

flydubai, sa sjedištem u Dubaiju, stvorio je mrežu s više od 100 destinacija u 50 zemalja diljem Afrike, srednje Azije, Kavkaza, srednje i jugoistočne Europe, zemalja Vijeća za suradnju u Zaljevu (GCC) i Bliskog istoka te Indijskog potkontinenta. Prijevoznik koristi flotu od 68 zrakoplova Boeing 737.

26. travanj 2024 09:56