Ukratko
StoryEditor

AutoZubak Neostar slavi 4 godine i srušio je rekord od 11 tisuća dnevnih posjeta korisnika

16. Svibanj 2018.

AutoZubak Neostar nudi budućnost u sadašnjosti. Kupnja rabljenog vozila uz jamstva, akcijske cijene, posebne ponude osiguranja, pa čak i održavanja. Pregled konkretno odabranog vozila u 360 stupnjeva, snimljen najmodernijom tehnologijom u najboljem studiju za fotografiranje automobila u ovom dijelu Europe. Jedino upitno kod korisnika koji posjećuje AutoZubak Neostar jest – koje vozilo ili servisnu uslugu odabrati!

Ponuda sortirana po markama, raznoliki i detaljno pregledani i servisirani automobili razlog su zbog kojeg su kupci rabljenih i korisnici servisnih usluga odabrali AutoZubak Neostar ne samo kao najbolje mjesto za online kupnju već, očito, i kao referentnu točku kada se govori o vrijednosti rabljenih vozila i servisnih usluga.

>>>AutoZubak Neostar rabljena vozila od sada nude uvid u servisnu povijest jednim klikom

AutoZubak Neostar nudi najmoderniju platformu za kupnju rabljenih automobila i servisnih usluga te je referentna platforma za rabljena vozila i servisne usluge što potvrđuje najveći broj dnevnih jedinstvenih posjeta koji je premašio 11.000 korisnika.

Kod odabira servisnih usluga nema skrivenih troškova te korisnik može 100 posto računati na istaknutu cijenu. AutoZubak Neostar je upravo obilježio četiri godine postojanja i po mnogočemu se upisao kao prvi i najinovativniji u Hrvatskoj, ali svakako ga najviše treba istaknuti kao prvu platformu za online kupnju rabljenih vozila bez rizika.

Broj dnevnih posjeta koji je premašio 11.000 jedinstvenih korisnika nije samo potvrda da je AutoZubak Neostar najbolje mjesto za kupnju rabljenog ili traženje servisne usluge, već je dokaz kako je na tržištu rabljenih vozila i servisnih usluga tijekom četiri godine postojanja postao referenca svojom cijenom i kvalitetom. Ponudu vozila i servisnih paketa možete proučiti na www.neostar.hr.

01. prosinac 2023 03:57