Ukratko
StoryEditor

Baš Naš Food&Ball – spoj gastronomije, nogometne groznice i dobre zabave na Bundeku

23. Svibanj 2024.
Baš Naš Food&Ball_1

Zagreb se ovog ljeta ponovno pretvara u epicentar zabave i hedonizma zahvaljujući jedinstvenom Baš Naš Food&Ball festivalu koji će se održati od 14. lipnja do 14. srpnja na prekrasnom Bundeku. Ovaj popularan Festival tako će spojiti strast prema vrhunskoj hrani i ljubav prema nogometu, a sve to u idiličnom okruženju zagrebačkog jezera.  

Bundek će na mjesec dana postati idealna pozornica za Festival koji obećava vrhunsko iskustvo svim posjetiteljima. Smješten u zelenoj oazi usred grada, pružit će savršen bijeg od gradske vreve, omogućujući posjetiteljima uživanje u prirodi dok se opuštaju uz odličnu hranu i glazbu. Ovogodišnje ljetno izdanje Baš Naš festivala powered by Erdinger posebno je uzbudljivo jer se održava tijekom Europskog nogometnog prvenstva, što znači da će svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu moći pratiti prijenose utakmica uživo na velikom LED ekranu.

Svakoga dana zagarantirana je nova doza uzbuđenja, bilo da ste strastveni navijač ili jednostavno uživate u nogometnoj atmosferi. Baš Naš Food&Ball misli i na najmlađe posjetitelje. Tijekom tjedna organiziran je poseban kutak za djecu s animatorima koji će se pobrinuti da najmlađi imaju jednako zabavno iskustvo kao i njihovi roditelji.         

Gastro ponuda Festivala zasigurno će biti na zavidnoj razini zahvaljujući Melkioru Bašiću, renomiranom chefu koji potpisuje sve menije. Posjetitelji će imati priliku uživati u raznovrsnim kulinarskim delicijama koje će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane. Osim bogate gastro ponude, Baš Naš nastavlja privlačiti posjetitelje i raznovrsnim glazbenim programom. Festival će otvoriti popularni Songkillersi, a tijekom narednih vikenda publiku očekuju još 4 koncerta. Osim toga, ljubitelji partyja moći će uživati u različitim hitovima – od pop hitova iz 2000-ih i 2010-ih, hitovima grupe ABBA, pa sve do trap i hip hop hitova i popularnog KPP-a. Za dobru atmosferu svakoga dana bit će zaduženi Baš Naš rezident DJ-evi.      

Pripremite se za ljeto ispunjeno dobrim okusima, odličnim vibracijama i nevjerojatnom atmosferom koju samo ljeto u Zagrebu može pružiti! Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.

11. lipanj 2024 04:04