Ukratko
StoryEditor

cargo-partner održao tradicionalnu godišnju proslavu za poslovne partnere

28. Studeni 2018.

cargo-partner je dana 16.11.2018. održao tradicionalnu godišnju proslavu za poslovne partnere.

Proslava je organizirana u Vetro baru u Zagrebu. Zabavu je svojim jedinstvenim humorom upriličio Željko Pervan, uz pomoć atraktivnih plesnih točaka studia „Escape“. Održana je i tombola u sklopu koje je izvučeno šest sretnih dobitnika.

>>>cargo-partner službeno započeo izgradnju iLogističkog centra u Ljubljani

Prva nagrada je bila povratna zrakoplovna karta Turkish Airlinesa na relaciji Zagreb-Istanbul, a druga i treća nagrada su bili poklon bonovi tvrtki Bijelić Co. (Xiaomi) te Hangar 18 (Noa).

U cargo-partneru su istaknuli da grupacija ove godine slavi 35. godišnjicu postojanja na što su iznimno ponosni. U Hrvatskoj je prisutan od 1996. godine i trenutno stoji na usluzi svojim klijentima sa 75 zaposlenih u uredima u Zagrebu i Rijeci.

Već godinama cargo-partner njeguje inicijativu određenih aktivnosti za svoje klijente, što smatraju komparativnom razlikom spram drugih logističkih tvrtki u zemlji. Pristup prema strankama uvijek je usmjeren na unaprijeđenje odnosa s klijentima u smislu građenja poslovnih veza i osobne povezanosti.

cargo-partner je privatna info-logistička tvrtka koja nudi sveobuhvatan portfelj usluga za zračni, pomorski, cestovni prijevoz i skladišnu logistiku. Ujedno nude sveobuhvatna namjenska rješenja i usluge za razne industrijske grane, uključujući prehranu, farmaceutiku, auto-moto i rezervne dijelove, modu i životni stil, te High Tech i elektroniku.

>>>cargo-partner osigurava neprekinuti hladni lanac za organsku čokoladu Zotter

cargo-partner posluje u više od 130 ureda i 28 zemalja diljem Europe, Azije i Sjeverne Amerike, te osigurava pokrivenost širom svijeta uz mrežu partnerskih agencija. Osnovana 1983. godine sa sjedištem u Beču, tvrtka na razini cijele grupe broji 2.780 zaposlenika, a konsolidirani promet za 2017. godini iznosi 700 milijuna EUR.

25. travanj 2024 05:16