Ukratko
StoryEditor

Cargo-partner otvara iLogistički centar u Sofiji 2018. godine

01. Rujan 2017.

Međunarodni prijevoz i pružatelj logističkih usluga cargo-partner planira izgraditi novi logistički sustav u Sofiji, Bugarska kao dio strateške investicije u jačanju skladišnog kapaciteta širom svijeta. Novi skladišni prostor će sadržavati 22, 000 paletnih mjesta na više od 16, 000m 2 skladišnog prostora kao i 2, 000m 2 uredskog prostora. Novo skladište će se izgraditi pored postojećeg prostora od 10, 000m 2 koje tvrtka ima od 2018. godine. Mjesto u blizini zračne luke Sofija pruža izravnu vezu na metro stanice i željezničke pruge, kao i jednostavan pristup autocesti Trakia (A1), Hemus (A2) i Struma (A3).

cargo-partner gradi suvremeni logistički centar u blizini aerodroma Sofije, planirano otvorenje početkom 2018. godine. Investicija od 30 milijuna leva (više od 15,3 milijuna Euro) će stvoriti više od 20 novih radnih mjesta.

Skladište će biti posebno pogodno za skladištenje gabaritnih tereta i rezervnih dijelova kao i vrijedne carinske robe. Uređaji će imati raspon temperature +5 do +25 °C i imat će posebno područje za skladištenje prehrambenih proizvoda i drugom temperaturom osjetljivu robu + 10 I + 20 °C. Dodatne usluge koje će biti u skladištu uključivat će pakiranje , označavanje, isporuku i proces povrata.

- Nakon početka izgradnje našeg logističkog centra za iLogistiku u blizini zračne luke u Beču, novo skladište u Sofiji važan je korak u širenju našeg logističkog kapaciteta širom Europe, kazao je cargo-partner CEO Stefan Krauter.

- Koristimo najnoviju logističku tehnologiju i opremu kako bi našim klijentima ponudili ne samo skladište nego potpuno logističko rješenje prilagođeno njihovim zahtjevima, dodaje cargo-partner generalni direktor Bugarske Anton Stoykov.

>>>Gabor Shoes AG i cargo – partner u suradnji za kompletnu logistiku za cipele i modne dodatke

Druge logističke investicije sa strane cargo-partnera uključuju povećanje skladišnog prostora Dunajska Streda, Slovačka, na 20, 000 paletnih mjesta, planiranje otvorenja logističkog centra sa 6, 000 paletnih mjesta u Hamburgu, Njemačka u listopadu 2017. godine, i planiranje novog skladišta u Ljubljani, Slovenija u 2018. godini s 20, 000 paletnih mjesta.

Otvaranje logističkog centra u Sofiji cargo-partner održava predanost prema lokalnom gospodarstvu i omogućiti će 20 novih poslova . Osiguravajući radno mjesto za mlade profesionalce u industriji, tvrtka očekuje svježi talent, znanje i vještine u svom timu.

23. travanj 2024 12:18