Ukratko
StoryEditor

Cushman & Wakefield CBS International obilježio pet godina uspješnog poslovanja na hrvatskom tržištu

22. Prosinac 2023.
Cushman & Wakefield CBS International

Jedan od lidera na tržištu nekretnina Cushman & Wakefield CBS International prošlog je četvrtka obilježio pet godina uspješnog poslovanja na domaćem tržištu. Prigodna proslava obljetnice održana je u svečanom prostoru Francuskog paviljona u Studentskom centru u Zagrebu, a nazočili su joj ključni sudionici tržišta nekretnina, kao i akteri financijske te poslovne zajednice.

U sklopu proslave obljetnice, posjetitelji su imali priliku razgledati impresivnu izložbu Mladih kipara iZagreba, čime je iskazano poštovanje spram urbane umjetnosti kao nezaobilaznog dijela poslovnog svijeta, a ideja je bila podržati talentiranu i mladu generaciju umjetnika.

Izrazivši zahvalnost svim partnerima, suradnicima i poslovnoj zajednici, a nadasve zadovoljnim klijentima na podršci koja je ključno doprinijela kontinuiranom razvoju tvrtke proteklih pet godina, direktor podružnice nekretninsko-konzultantske kuće Cushman & Wakefield CBS International u Hrvatskoj Predrag Tutić izjavio je:

- Optimistično smo u pogledu budućih aktivnosti na hrvatskom tržištu te zadržavanja vodeće pozicije u sektoru nekretnina i poslovnog savjetovanja, unatoč svim izazovima koje vladaju na vrlo dinamičnom svjetskom i regionalnom tržištu.

Dominantno posvećena pružanju visokokvalitetnih usluga u pogledu savjetovanja i posredovanja pri prodaji i zakupu komercijalnih nekretnina, strateškog savjetovanja te upravljanja nekretninama i projektima, s fokusom na osiguranje pozitivnog korisničkog iskustva u klijenata, tvrtka se proteklih pet godina značajno angažirala i na području društveno odgovornog poslovanja potičući realizaciju kreativnih inicijativa kao sredstava podrške zajednici kroz raznovrsne tipove međusektorske kohezije.

Osim posvećenosti u pružanju vrhunskih usluga klijentima, Cushman & Wakefield CBS International ostaje privržena ideji gradnje mostove između poslovnog uspjeha i društvene odgovornosti, tvoreći tako još uspješniju budućnost na hrvatskom tržištu nekretnina.

28. travanj 2024 12:03