Ukratko
StoryEditor

Duhovna obnova ‘Povratak sebi, mir u duši‘ u Bolu na Braču

29. Svibanj 2017.

U benediktinskom samostanu u Bolu, na otoku Braču od 22. do 25. lipnja održava se Duhovna praksa pod vodstvom dr. Meri Bura. Primjenom Mulier metode, nastale iz poznavanja prirodnih terapija, znanstvene i tradicijske medicine, liječe se uzroci bolesti te dovode u balans kralježnicu, hormone i emocije. Krajnji cilj je vratiti zdravlje i mir pacijenta, a terapija je individualna za svakoga. Meri Bura, doktorica medicine, osnivačica je holističkog centra Mulier i kreatorica Mulier metode. Cjelokupan rad dr. Bura usmjeren je na integraciju znanstvenih i holističkih metoda, od svakodnevne prakse do zdravstvene politike.

Smještaj nije uključen u cijenu retreata, te je preporuka organizatora da se zainteresirani jave agencijama u Bolu te zatraže smještaj u blizini samostana (sve agencije, detalje  prijevoza do Bola su na www.boljani.info, na 099 21 54 170 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prehrana nije uključena u cijenu programa, no polaznici će dobiti upute za prehranu tijekom programa, a radi se o laganom učinkovitom i zdravom postu po Mulier metodi.

Program

U program su uključene vježbe u samostanskom vrtu na litici malog poluotoka, u hladu stoljetnog drveća. Uvod u duhovnu praksu, vođene meditacije, ružarij, molitva za ostvarenje želje, 2 misna slavlja te duhovna praksa također su dio Duhovne obnove. Polaznici će dobiti upute za duhovni post i za tjelesni post te kupanje na privatnoj plaži uz samostanski vrt.

Prijave se primaju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 099 21 54 170.

26. travanj 2024 11:24