Ukratko
StoryEditor

EMPWR roditeljima prvašića već četvrtu godinu zaredom osigurava slobodan dan

02. Rujan 2022.
Empwr roditelji prvašića, prvi dan škole

Prvi dan škole za svakog roditelja i prvašića zasigurno je jedan od najvažnijih događaja u životu, ali i jedan od najstresnijih kako roditeljima tako i djeci. Kako bi upravo taj dan prošao što 'bezbolnije' i za djecu i za roditelje, tvrtka EMPWR već tradicionalno četvrtu godinu za redom svim zaposlenicima, roditeljima prvašića poklanja slobodan dan.

– Obitelj je uvijek na prvom mjestu. Uspomene i osjećaji ponosa i sreće koji djeci i roditeljima ostaju duboko urezani za cijeli život, ne mogu se mjeriti s nikakvom poslovnom obvezom. Stoga smo i ove godine odlučili svim našim zaposlenicima čija djeca po prvi puta sjedaju u školske klupe, pokloniti slobodan dan kako bi u ovom važnom trenutku mogli biti uz svoje mališane – izjavila je Ivana Budimir Dautović, HR Business Partner.

– Odvesti svoje dijete u školu prvi put i s njim proživjeti to jutro, a da pri tome ne moram koristiti godišnji odmor, za mene kao majku znači sve. Sretna sam da je moj poslodavac prepoznao veličinu ovog dana za nas roditelje i da nam je omogućio slobodan dan kako bi bili uz svoje prvašiće – izjavila je jedna od EMPWR zaposlenica, mama Nora Kurolt Bobić.

Ovakva vijest zasigurno daje nadu da će se negativan trend broja upisane djece u prve razrede osnovih i srednjih škola promijeniti.

Podsjetimo, tvrtka EMPWR svjetski je lider u proizvodnji proteinskih pločica. Dio je belgijske grupacije koja pored tvornice u Novoj Gradiški posjeduje i tvornice u SAD-u i Kanadi. EMPWR je najveći investitor u industrijskoj zoni u Novoj Gradiški koji trenutno proširuje svoje poslovanje investirajući 24 milijuna eura u proširenje proizvodnih i skladišnih kapaciteta.

Uz postojećih 330 zaposlenika, njih još minimalno 50 pridružiti će se EMPWR-u do kraja ove godine. Važno je napomenuti da je cjelokupna proizvodnja EMPWR-a namijenjena izvozu, te je EMPWR jedan od tri najveća izvoznika u Njemačku u 2021 godini.

image

EMPWR tvornica

20. travanj 2024 08:18