Ukratko
StoryEditor

Forvis Mazars uzdrmao industriju profesionalnih usluga sa svojom novom globalnom mrežom vrijednom 5 milijardi dolara

03. Lipanj 2024.
Forvis Mazars
Najveći novi sudionik na globalnoj ljestvici u posljednjih nekoliko desetljeća. Najavljene ključne rukovodeće uloge

Dvije vodeće tvrtke za profesionalne usluge, Mazars, međunarodno partnerstvo koje djeluje u više od 100 zemalja i teritorija, i Forvis, najbolje rangirana tvrtka u Sjedinjenim Državama, danas obilježavaju službeno pokretanje svoje nove globalne mreže, Forvis Mazars.

Forvis Mazars, top 10 globalna mreža* je najveći novi član globalne ljestvice u posljednjih nekoliko desetljeća. Kao mreža od dvije tvrtke, Forvis Mazars je jedinstven na tržištu i pruža agilnost, kapacitet i podršku klijentima u cijelom svijetu. Ovaj potez donosi veći izbor na tržištu, služeći javnom interesu.

Otkrivene ključne rukovodeće pozicije

Mreža se sastoji od dva člana: Forvis Mazars, LLP u Sjedinjenim Državama i Forvis Mazars Group SC, međunarodno integrirano partnerstvo koje djeluje u više od 100 zemalja i teritorija. Mrežom će se upravljati kroz strukturu koja uključuje Globalni mrežni odbor, odgovoran za omogućavanje besprijekorne suradnje i isporuke klijentima diljem svijeta.

Hervé Hélias služit će kao prvi predsjednik Globalnog mrežnog odbora. Hélias će također nastaviti obnašati svoj trenutni mandat predsjednika Izvršnog odbora grupe Forvis Mazars Group, SC (bivši Mazars Group). Matt Snow, predsjednik Forvis Mazars, LLP (bivši FORVIS, LLP) služiti će kao potpredsjednik Globalnog mrežnog odbora

U Sjedinjenim Američkim Državama, Tom Watson će i dalje biti izvršni direktor Forvis Mazars, LLP (bivši FORVIS, LLP), a također će sjediti u mrežnom odboru. Rob Pruitt, Fran Randall i Tim York iz Forvis Mazars, LLP sjedit će u Globalnom mrežnom odboru. David Chaudat, Pascal Jauffret, Véronique Ryckaert and Phil Verity iz Forvis Mazars grupe sjedit će u Globalnom mrežnom odboru.

- Ovo je važno i uzbudljivo vrijeme za naše klijente, našu profesiju i naše ljude. Mazars i Forvis surađuju više od 20 godina i dijele predanost pružanju izvanrednog iskustva klijentima. Dobro smo pozicionirani za pružanje izvrsnosti, posvuda, pod jednim globalnim brendom. Klijenti će dobiti dosljedne, visokokvalitetne, sveobuhvatne usluge diljem svijeta, a mi ostajemo agilni i fleksibilni njihovim specifičnim potrebama. Izuzetno sam ponosan što služim kao prvi predsjednik Globalnog mrežnog odbora. Radeći zajedno, uvjeren sam da će naše dvije tvrtke nastaviti osnaživati naše ljude da podignu ljestvicu standarda usluga klijentima, dok će izazovne mogućnosti industrije pružiti podršku budućim potrebama na lokalnim tržištima - komentirao je Hervé Hélias

- Forvis Mazars je izgrađen na našoj predanosti slušanja naših klijenata, predviđanju izazova s kojima se suočavaju i pružanju neusporedivog iskustva klijentima u svemu što radimo. Ova nova mreža brzo će otključati nove prilike za naše klijente i naše ljude, a obje grupe mogu biti uvjerene da donosimo odluke imajući na umu njihov dugoročni uspjeh - dodao je Tom Watson.

12. srpanj 2024 07:05