Ukratko
StoryEditor

Gabor Shoes AG i cargo - partner u suradnji za kompletnu logistiku za cipele i modne dodatke

22. Svibanj 2017.

Gabor Shoes AG, modna je tvrtka koja je specijalizirana za proizvodnju cipela i torbi, surađuje s tvrtkom cargo- partner koji pruža usluge transporta i logistike punih 10 godina. Suradnja uključuje zračni, pomorski i kamionski transport.

>>>Cargo-partner: 10. godišnjica poslovanja u središnjoj Kini

Gabor Shoes AG, Njemačka je tvrtka sa sjedištem u Rosenheimu koja se specijalizirala za proizvodnju ženskih cipela. Tvrtka je osnovana 1949, koristi zračne, pomorske i kamionske usluge međunarodnog transporta i logistički je pružatelj usluga zadnjih 10 godina.

Suradnja obuhvaća nabavu sirovina iz različitih dijelova svijeta i daljnji transport do proizvodnje koja je u Njemačkoj, Slovačkoj i Portugalu.

- Odlučujući faktor zbog koje smo odabrali cargo-partner kao našeg partnera bila je visoka razina usluge i individualni pristup, stoji u priopćenju za medije. S cargo-partnerom, Gabor ima jednu kontakt osobu s kojom dogovara sve pošiljke zračne, pomorske i kamionske za ovu tvrtku. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji odnos između ove dvije tvrtke razvija se u smjeru, kontinuirane razmjene informacija, brzina postupaka je osigurana.

Praćenje pošiljki

Cargo-partner redovito obavještava Gabor s trenutnim statusom pošiljki kao i uspješnost (KPI), i nedosljednost reporta kroz SPOT. Na ovaj način omogućava se vidljivost pošiljki i tako tvrtka Gabor može reagirati u bilo kojem trenutku ako je potrebno.

- Naša suradnja s cargo-partnerom je direkta i s povjerenjem. Komunikacija teče glatko i svi procesi su dobro organizirani, uključujući i naše prekomorske lokacije, ističe Johann Hass, Viši voditelj Logistike u Gaboru.

25. travanj 2024 06:46