Ukratko
StoryEditor

Inovativna usluga fleksibilnog putnog osiguranja za A1 korisnike

07. Veljača 2024.
putno osiguranje a1foto Getty Images

Putno osiguranje za A1 korisnike je osiguravajuća usluga koju pruža partner L‘AMIE AG kao zastupnik u osiguranju i osiguratelj Atlas Insurance PCC Limited. Ova nova usluga omogućuje bezbrižno putovanje bilo gdje u svijetu bez ugovorne obveze, a aktivira se prilikom izlaska iz Hrvatske i naplaćuju samo dani provedeni u inozemstvu.

Sva potrebna pokrića korisnici dobivaju u jednom paketu. Dostupan je Individualni paket po cijeni od 1,69€ po danu putovanja za jednu osobu, i Obiteljski paket po cijeni od 3,99€ po danu putovanja za dvije odrasle osobe i do četvero djece (do 28 godina starosti), a moguće je također mijenjati pakete.

Usluga je dostupna odmah nakon registracije te vrijedi za sva buduća putovanja. Kada korisnik napusti zemlju i poveže se na mobilnu mrežu lokalnog operatora u inozemstvu, stiže mu SMS o aktivnom pokriću za to putovanje. Korisnik isto može otkazati odgovorom STOP na dobivenu SMS poruku. Pri povratku u državu i spajanjem na mrežu A1 Hrvatska, korisnik dobiva SMS obavijest o završetku pokrića za to putovanje.

- U suradnji s našim partnerom L‘AMIE ugovaranje osiguranja nikad nije bilo jednostavnije, fleksibilnije i transparentnije. Ova nova usluga našim korisnicima omogućuje zaštitu i bezbrižnost na putovanju, bez stresa ugovaranja polica unaprijed, a nudeći im pokriće najpotrebitijih usluga osiguranja. Ovakvim inovacijama potvrđujemo da smo više od telekoma, koji uistinu svojim korisnicima pruža sve na jednome mjestu -  istaknula je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska.

Putno osiguranje za A1 korisnike pokriva zdravstveno osiguranje (bolničko i izvanbolničko liječenje, prijevoz, traganje i spašavanje), osiguranje od nezgode (zaštita u slučaju teže nezgode na putovanju), osiguranje prtljage (oštećenje, uništenje ili gubitak prtljage na putovanju) te osiguranje od kašnjenja i otkazivanja leta (pokrivanje troškova smještaja kod kašnjenja ili otkazivanja leta).

Registracija za Putno osiguranje za A1 korisnike moguća je putem Moj A1 aplikacije, prilikom narudžbe mobilne tarife na pretplatu na webshopu (na koraku Dodatne pogodnosti) ili u A1 centrima i partnerskim prodajnim mjestima. Uslugom Putno osiguranje za A1 korisnike moguće je upravljati kroz Moj A1 aplikaciju, a premiju plaćaju zajedno s mjesečnim računom za A1 usluge.

27. travanj 2024 21:52