Ukratko
StoryEditor

Iz Nokie stižu idealni božićni pokloni

13. Prosinac 2022.

Smartphone kao savršen poklon pod borom? Da, ako stiže iz Nokie!

Blagdanski period obilježen je lampicama i božićnim ukrasima po gradovima, mirisom cimeta, klinčića i kuhanog vina, listanjem kuharica, druženjem s bližnjima, ali i mahnitim trčanjem po dućanima i razbijanjem glave nad savršenim poklonima. HMD Global, dom Nokia telefona mogao bi vam pomoći u ovom posljednjem dijelu blagdanske ‘ludnice‘.

Mobiteli su postali sve češći božićni pokloni stoga ne čudi da je Nokia G60 5G idealan dar za ekološki osviještene osobe. Sa stražnjom stranom izrađenom od 100 posto recikliranih materijala i 60 posto recikliranim okvirom, ovaj pametni telefon s trostrukom kamerom od 50 MP sjajna je božićna prilika. Osim što je savršen za sve one koji vole gledati filmove i TV emisije dok su u pokretu zahvaljujući zaslonu s brzinom osvježavanja od 120 Hz za super glatko gledanje, uz ovaj model možete biti bezbrižni i oko “roka trajanja” samog uređaja uz prepoznatljivo obećanje 3-3-3 (tri godine softverskih nadogradnji - tri godine sigurnosnih ažuriranja - trogodišnje jamstvo).

image

Nokia G60 5G

foto

S malom crvenom mašnom možete upakirati i Nokia X30 5G održivi pametni telefon. Napravljen od 100 posto recikliranog aluminija i 65 posto reciklirane plastike, ovo je najekološkiji Nokia pametni telefon dosad! Kada bi milijun ljudi zadržao Nokiu X30 5G još jednu godinu, uštedio bi istu količinu CO2 koliko je potrebno za napajanje više od 5000 domova godinu dana stoga kupnja ovakvog poklona nije samo veselje za onoga koji poklon dobiva već i za planet. Signature 3-3-3 obećanje znači rjeđe nadogradnje pametnog telefona, a dvodnevno trajanje baterije i Pureview kamera s velikim pikselima od 50 MP garantiraju zadovoljstvo poklonom.  Za one kojima nijedna baterija ne traje dovoljno dugo, Nokia je povodom božićnih blagdana zapakirala sjajnu cijenu na G11 model. Mobilni uređaj s brzim punjenjem i baterijom u trajanju tri dana, nudi i dvije godine nadogradnje operativnog sustava i sigurnost podataka uz tri godine pravovremenih sigurnosnih ažuriranja, a trostruka kamera samo su ‘šlag na ovoj božićnoj torti‘.

image

Nokia X30 5G

foto

 

Sve predložene Nokia modele po navedenim cijenama možete naći kod svih prodajnih partnera: Smartson, E-kupi, Links, Mobis te kod operatera Telemach.

Preporučene maloprodajne cijene:

Nokia G11 – 1.049,00 kuna

Nokia X30 5G – 4.099,00 kuna

Nokia G60 5G – 2.499,00 kuna

19. travanj 2024 04:35