Ukratko
StoryEditor

Katarina Kecko i Igor Gošek novi partneri KPMG-a u Hrvatskoj

27. Rujan 2016.
Piše:
lider.media

Katarina Kecko i Igor Gošek, dosadašnji Senior manageri u Odjelu revizije, od 1. listopada 2016. godine postaju novim Partnerima i članovima Uprave KPMG-a u Hrvatskoj.

Katarina posjeduje dugogodišnje iskustvo u provođenju revizija te projekata povezanih s revizijom s primarnim fokusom na klijente financijskog sektora u Hrvatskoj, kao i u pružanju savjetodavnih usluga. Njeni klijenti su primarno velike financijske grupacije, a sudjelovala je i u brojnim projektima dubinskog snimanja, pregleda kvalitete aktive banaka, forenzičkim projektima te internim revizijama. U svakodnevnom poslovanju, Katarina pruža savjetodavne usluge vezane uz računovodstvena i revizijska pitanja, kao i pitanja vezana uz financijsko izvještavanje. Posjeduje značajno iskustvo i znanje računovodstvenih standarda, regulatornih propisa te tržišta financijskog sektora u Hrvatskoj. Katarina je ovlašteni hrvatski revizor te ovlašteni računovođa Velike Britanije (FCCA).

Tijekom svoje karijere u KPMG-u, Igor je stekao iznimno iskustvo u revizijama za brojne klijente u raznim industrijskim sektorima kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu gdje je u sklopu programa profesionalne razmjene stručnjaka na Novom Zelandu bio uključen u projekte revizije u javnom sektoru. Uz revizijsko, Igor ima opsežno iskustvo u projektima savjetovanja te je vodio i sudjelovao u brojnim projektima operativnog, korporativnog i financijskog restrukturiranja, dubinskim i neovisnim pregledima poslovanja, projektima vezanim uz javna izdanja dionica te projektima savjetovanja društava u stečaju i predstečajnim nagodbama. Igor je ovlašteni hrvatski revizor te ovlašteni računovođa Velike Britanije (FCCA).

Katarina Kecko će kao Partner biti primarno zadužena za pružanje usluga u financijskom sektoru, a Igor Gošek u ne-financijskom sektoru.

19. svibanj 2024 15:01