Ukratko
StoryEditor

Mi smo Gifterija i stvaramo više od poklona!

08. Studeni 2022.

Gifterija je novonastala tvrtka koja se bavi osmišljavanjem i stvaranjem kreativnih i funkcionalnih poklon paketa. Tvrtku čine dvije dugogodišnje prijateljice Ana i Iva. Ana je odgojiteljica u dječjem vrtiću, a Iva je godinama radila u marketingu i prodaji. Različita stečena iskustva i velika doza kreativnosti utjecala su na odluku da se udruže s ciljem osmišljavanja idealnih poklon paketa upakiranih na način koji je privlačan.

image

Gifterija pokloni

foto

Mi, u Gifteriji posebnu važnost pridajemo prvom dojmu koji ostavlja paket prije samog otvaranja, a pakiranjem nastojimo iskazati eleganciju i profesionalizam kakvu vaši partneri i suradnici zaslužuju. Sam sadržaj paketa, koji je vizualno primamljiv smo pomno proučavale i odabirale a pritom smo vodile računa o kvaliteti samih proizvoda. Povezale smo se s hrvatskim proizvođačima te je sadržaj hrvatskog podrijetla.

image
foto

Obzirom da je poslovno darivanje važan dio suvremenog poslovanja potrudit ćemo se da vam kreativnim rješenjima naši paketi postanu više od poklona za partnere i suradnike, te time uštedjeti vrijeme pri samom odabiru idealnog dara.

image
foto
22. travanj 2024 14:17