Ukratko
StoryEditor

MICK trideset godina s vama

29. Ožujak 2022.
Ponudom više od 20.000 različitih artikala MICK se svrstao na prvo mjesto među tvrtkama u metalurgiji. Tvrtka je to koja može ponuditi sve na jednome mjestu – od vijka do nosača od tri tone

Prošlo je 30 godina od osnutka društva tvrtke MICK. Nekoliko godina kasnije otvorila je vrata svog prvog skladišno – prodajnog centra u industrijskoj zoni Kukuljanovo (u blizini Rijeke), specijaliziranog za trgovinu reprodukcijskim materijalima crne i obojene metalurgije. U njezinu su asortimanu sve vrste čeličnih cijevi i profila, nosači, specijalni čelici, limovi kao i asortiman iz područja bravarije kao što je kovana bravarija, boje i lakovi, alati, zavarivačka tehnologija, vijčana roba itd.

Sve na jednome mjestu

Zbog rasta tržišnih potreba tijekom godina tvrtka je poslovanje proširila i na ostale dijelove Hrvatske te je otvorila skladišno-prodajne centre u Zadru, Vukovaru i Zagrebu. U posljednjih nekoliko godina u Zagrebu je počela najsuvremenijom tehnologijom proizvoditi i dorađivati metalne proizvode, zadovoljavajući želje i potrebe klijenata u Hrvatskoj i inozemstvu.

Devedesetih godina prošlog stoljeća MICK je imao samo desetak zaposlenika, a danas ih je u tvrtki čak 170, s tendencijom rasta njihova broja u budućnosti. Svojim kupcima i partnerima u maloprodaji i veleprodaji nudi više od 20.000 različitih artikala, što ga svrstava u vrh ponude proizvoda iz područja crne metalurgije u zemlji. Tvrtka je to koja može ponuditi sve na jednome mjestu – od vijka do nosača od tri tone.

Stručni i motivirani ljudi

image

Miodrag Vučković, vlasnik tvrtke MICK

Najvažniji je dio poslovanja ulaganje u stručnost kadrova. MICK također stalno investira u suvremenu tehnologiju koja mu olakšava i ubrzava poslovanje kako bi mogao što brže i kvalitetnije odgovoriti na tržišne zahtjeve.

– Kad se danas osvrnem na posljednjih trideset godina, sretan sam jer sam na čelu tvrtke u kojoj rade stručni i motivirani ljudi koji zajedno sa mnom imaju isti cilj: pružiti najbolju uslugu i još povećati konkurentnost na tržištu. Smjernice koje će nas voditi na tom putu i dalje će biti kvaliteta, pouzdanost, brzina i ulaganje u suvremenu tehnologiju – ističe vlasnik tvrtke Miodrag Vučković.

12. svibanj 2024 13:56