Ukratko
StoryEditor

Na Ekonomskom fakultetu u Rijeci traje upis na sveučilišni specijalistički studij kontrolinga

07. Lipanj 2023.
EFRI studij kontroling

Kontroling postaje sve značajnija funkcija koja kroz svoju analitičko-plansku, informativnu ali i savjetodavnu ulogu podupire upravljanje ne samo u privatnim već i javnim poduzećima. Danas digitalizacija donosi nove izazove ali i neizvjesnosti pa se shodno tome traži profil stručnjaka koji će biti sposoban analizirati, ocijeniti postoječu i predvidjeti buduću situaciju, upozoriti i spriječiti eventualne rizike.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci već dugi niz godina osposobljava ekonomske stručnjake – specijaliste za kontroling. U tijeku je upis 12. generacije sveučilišnog specijalističkog studija Kontroling prema programu verificiranom od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, a koji je osuvremenjen sukladno potrebama digitalnog i održivog gospodarstva. Završetkom studija stječe se međunarodno priznata diploma i akademski sveučilišni naziv – specijalist za kontroling.

Program izvode istaknuti profesori iz Hrvatske i Slovenije kao i priznati predavači – stručnjaci iz uspješnih hrvatskih poduzeća. Studij traje dva semestra a u trećem semestru prijavljuje se završni rad. Nastava se izvodi ‘on site‘ petkom popodne i subotom svaki drugi tjedan a biti će omogućeno i ‘online‘ praćenje. Upisati se mogu svi kandidati koji su završili diplomski studij (sveučilišni i stručni) i stekli 300 ECTS-a.

Prijava i upisi su dostupni na ovo linku.

Natječaj je otvoren do 10.09.2023.​, a početak predavanja predviđa se za drugu polovicu rujna.

Za sve detaljnije informacije, slobodno se obratite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

image

EFRI studij kontroling

foto
25. travanj 2024 23:27