Ukratko
StoryEditor

NFON pokrenuo Središnji kontaktni centar za male i srednje tvrtke

31. Ožujak 2022.
Stefan Walcz

NFON, vodeći europski pružatelj poslovnih govornih usluga na cloudu, danas je pokrenuo Središnji kontaktni centar, novi unaprijeđeni kontaktni centar za male i srednje tvrtke, baziran na tehnologiji strateškog partnera NFON-a, tvrtke Daktela. NFON Središnji kontaktni centar povezuje sve komunikacijske kanale na jednom mjestu i tako omogućuje stalni pristup povijesti korisnika kako bi mogli pružiti besprijekornu uslugu.

Korisničko iskustvo i zadovoljstvo mogu biti zadovoljeni samo od strane onih koji poznaju svoje korisnike. S ovim središnjim kontaktnim centrom, nudimo malim i srednjim tvrtkama omnichannel rješenje koje će pomoći da odnose s korisnicima podignemo na potpuno novu razinu – kazao je Stefan Walcz, dopredsjednik za razvoj proizvoda.

NFON Središnji kontaktni centar ciljanim skupinama nudi profesionalne funkcije kontaktnog centra, uz korisničku podršku stručnjaka s lokalnog područja.

Glavne značajke NFON Središnjeg kontaktnog centra su korisnička podrška s dolaznom inteligentnom glasovnom telefonijom, outbound-dial kampanje i kompletna povijest komunikacije – te kao dodatak, izvještavanje i praćenje koje može biti individualizirano.

– Pravo omnichannel iskustvo je nužno. Mi kombiniramo uobičajene komunikacijske kanale kao što su telefon, email, web chat, SMS, video, WhatsApp i teams u jedan smisleni alat baziran na cloud telefoniji. Sa Središnjim kontaktnim centrom, korisnici mogu vršiti interakciju na samo jednoj platformi. Jedna stvar je od velike važnosti - Središnji kontaktni centar je vodeće rješenje koje je jednostavno za korištenje, a pruža vrhunsko korisničko iskustvo – dodao je Walcz.

Zahvaljujući REST API (Representational State Transfer - Application Programming Interface) koji ima mnoge ugrađene integracije u bezbrojne popularne sustave, praćenje internih zadataka te naprednih live chat i glasovnih botova, tvrtke mogu efektivno voditi CRM sustav i optimizirati razvoj poslovanja.

NFON konstantno provodi svoju strategiju razvoja, koja je definirana početkom 2021. godine, a čiji je fokus proširenje ujedinjene komunikacije kao usluge (UCaaS) i kontaktnih centara kao usluge (CCaaS).

– Nakon uspješno ostvarenih ciljeva u 2021. godini, kao što su novi partnerski program NGAGE, lansiranje Cloudya Meet & Share, intenzivno povećanje aktivnosti u srednjoistočnoj Europi, uključujući i otvorenje novog ureda u Varšavi, kao i strateška partnerstva s tvrtkama Meetecho i Daktela, sada dolazimo na novu razinu u implementaciji strategije razvoja s pokretanjem Središnjeg kontaktnog centra – kazao je Klaus von Rottkay, CEO za NFON AG.

NFON Središnji kontaktni centar dostupan je od danas.

25. rujan 2023 05:50