Ukratko
StoryEditor

Odvjetničko društvo Crnković i partneri sklopili suradnju s Moontopom

28. Studeni 2022.
Moontop, Branimir Gospić, Aleksandar Crnković, Vilim Domačinovićfoto Rene Karaman

Crnković i partneri je specijalizirano odvjetničko društvo iz Zagreba s reprezentativnim uredom u samom centru Zagreba, koje se primarno bavi pitanjima iz područja poreza, trgovačkog prava i nekretninama, a jedni su od rijetkih koji imaju višegodišnje iskustvo u upravnim poreznim sporovima.

‒ Naše smo odvjetničko društvo osmislili tako da najbolje zadovolji potrebe naših sofisticiranih klijenata. A krasi nas iskustvo, responzivnost, fleksibilnost i temeljni duh partnerstva s našim klijentima.  Mi smo mala odvjetnička tvrtka… i to je dobra stvar. Naša veličina omogućuje nam pružanje pravnih usluga najviše kvalitete našim klijentima uz osobno ulaganje u svaku stvar ‒  izjavio je Aleksandar Crnković.

Odvjetnici pružaju usluge mnogim renomiranim hrvatskim i inozemnim klijentima, poput Ducati Energia, MPG, Beko, Pertunina Ptuj, Immofinanz itd.

Partneri, Aleksandar Crnković i Vilim Domačinović, istaknuli su, da su s obzirom na izvrsno poznavanje poreznih pravila te da su uvijek okrenuti unapređenju svojeg poslovanja i digitalizaciji istog, prepoznali Moontop kao izvrstan alat kako bi zadržali i privukli izvrsne zaposlenike i na najbolji način iskoristili porezne beneficije. Naime, kako bi odvjetničko društvo danas moglo privući ambiciozne pravnike, nije dovoljno ponuditi im samo adekvatnu plaću, ugodno i izazovno radno okruženje, rad na zanimljivim projektima i s top klijentima, već je potrebno iskoračiti u svijet mladih generacija, pa su se odlučili implementirati Moontop kao vrlo moderan i digitalan benefit program.

Moontop  predstavlja ‘marketplace‘ za razvoj, prodaju i pružanje digitalnih benefita. Zapravo driver za brzu, digitalnu i jednostavnu organizaciju benefita.

Zaposlenicima je na raspolaganju iOS i Android aplikacija gdje imaju jednostavan pregled svih dodijeljenih benefita, zaprimaju obavijest o dodijeljenim benefitima, putem aplikacije koriste digitalne benefite na terenu, te imaju uvid u povijest svih kupnji.

Svaki poslodavac kroz sustav personalizira vlastiti benefit program tako da samostalno definira:

  • Listu zaposlenika – poslodavac samostalno definira broj zaposlenika koji sudjeluju u programu,
  • Vrstu benefita – poslodavac bira benefite koje želi koristiti, te
  • Budžet- definira mjesečni budget po svakom benefitu i zaposleniku
  • Omiljena prodajna mjesta – poslodavac zajedno sa svojim zaposlenicima ima mogućnost kreirati wishes listu i dodati na app prodajna mjesta kod kojih želi koristiti usluge; primjerice omiljene restorane, teretanu ili frizerske salone koje već koristimo, itd.

Neoporeziva primanja u naravi – sjajna je stvar što se Moontop benefiti mogu koristiti kao neoporeziva primanja u naravi, primjerice 12.000 kuna godišnje po djelatniku za prehranu.

Na taj način su i Crnković i partneri optimizirali poreze na dohodak svojih zaposlenika, odnosno uz Moontop u najvećoj mogućoj mjeri iskoristili dopuštene mogućnosti i olakšice koje je država stavila na raspolaganje poslodavcima, a što je itekako važno, posebno u uslužnim djelatnostima poput odvjetničkog društva gdje je trošak plaća ujedno i najveći trošak poslovanja.

Ako i vi želite imati sjajan benefit programa, informirajte se dodatno na: www.moontop.app

15. travanj 2024 13:46