Ukratko
StoryEditor

Pivovara Medvedgrad i Funderbeam SEE pozivaju na predstavljanje crowdfunding kampanje

01. Prosinac 2017.

Pivovara Medvedgrad i Funderbeam SEE organiziraju događanje na kojem će predstaviti crowdfunding kampanju za investiciju u nove proizvodne pogone. Investicija će omogućiti značajno povećanje proizvodnih kapaciteta i efikasnosti, te modernizaciju poslovanja prema svjetskim trendovima, uz zadržavanje najvišeg nivoa kvalitete.

>>>Crowdfunding u regiji tijekom četiri godine porastao za 450 posto; najviše profitirali Slovenci

Na događanju koje će se održati u utorak 5. prosinca u pivnici Medvedgrad, Ilica 49 u 13 sati sudjelovat će Ivo Nauković, osnivač Pivovare Medvedgrad, Ratko Bajakić, vodeći investitor Pivovare, Ivana Gažić sa Zagrebačke burze, Damir Bićanić, Funderbeam SEE, te Ivan Nauković, direktor marketinga i prodaje Pivovare Medvedgrad.

Funderbeam je platforma za prikupljanje kapitala na kojoj ulagatelji odmah nakon inicijalne faze ulaganja mogu trgovati svojim udjelima zahvaljujući inovativnom sustavu temeljenom na blockchain tehnologiji. Kompaniju Funderbeam SEE sa sjedištem u Zagrebu utemeljili su estonska kompanija Funderbeam Ventures i Zagrebačka burza.

>>>PwC i Crowdfunding centar: Žene su uspješnije od muškaraca u skupnom financiranju

Obiteljska pivovara Medvedgrad započela je sa svojim radom 1994. godine kao prva neovisna pivovara u Hrvatskoj, a ujedno je prva i jedina pivovara koja se bavi ugostiteljstvom i proizvodnjom. Prema vodećem svjetskom portalu za ocjenjivanje piva ratebeer.com, 2014. i 2015. godine proglašena je najboljom pivovarom u Hrvatskoj.

 

30. travanj 2024 08:19