Ukratko
StoryEditor

Resort Portonovi u Crnoj Gori privlači sve veću pozornost inozemnih gostiju

20. Srpanj 2022.

Prva faza projekta Portonovi dovršena je prošle godine, a pred nama je sezona u kojoj će resort zasjati punim sjajem. Budući da je u kratkom razdoblju Portonovi postao iznimno prepoznatljiv crnogorski brend, očekuje se kako je u sljedećem razdoblju moguće i širenje resorta u skladu s potrebama toga dijela Mediterana.

- Rekao bih da smo trenutačno postavili visoke standarde za daljnji razvoj resorta u svim budućim sezonama, ali i da istodobno možemo preuzeti na sebe odgovornost za širenje jer Portonovi već sad pokazuje kakav je izniman potencijal za daljnji rast i investicije - rekao je Rashad Aliyev, izvršni direktor resorta Portonovi.

Sezona 2022. u resortu Portonovi počela je više nego uspješno. Uz velik broj apartmana koji su popunjeni sve do kraja rujna i bogat kalendar događanja koji nude za svakog po nešto, domaći, regionalni i inozemni gosti sve su više zainteresirani posjetiti jedno od najluksuznijih i najatraktivnijih naselja u tome dijelu Jadrana.

U novi resort goste najviše privlači kombinacija luksuznih vila na samoj obali mora, koje podsjećaju na mediteranska naselja u Francuskoj ili Italiji, i raznovrsne ponude restorana i kafića koji nude najegzotičnija jela kuhinja dalekih zemalja. Međunarodna atmosfera koja vlada u resortu i vrhunska kvaliteta ponude i usluge privlače velik broj kupaca nekretnina koji su poželjeli upravo ondje izgraditi vlastiti dom na moru, daleko od gradske vreve.

- Posebno smo ponosni što nudimo jedinstvenu mogućnost našim kupcima, a to je useljavanje u već namještene i s ukusom opremljene stanove, i to tek nekoliko dana poslije potpisivanja ugovora - dodao je Aliyev.

Svi koji su se odlučili ovoga ljeta odmor provesti u jednom od apartmana u ponudi resorta Portonovi biraju svoj privatni raj jer sve vile imaju privatne vrtove i bazene. Velik broj gostiju odsjeda ondje već drugi put, a vraćaju se zbog mira, ljepote, predivne prirode i ponuđenog luksuza. Portonovi je istodobno i dom prvom hotelu One&Only u Europi, čime se razina usluge i ponude u čitavom resortu usklađuje s najvišim standardima.

Resort ne zaostaje za luksuznim naseljima širom svijeta ni kad su u pitanju društvena događanja. Tapasake club već je privukao pozornost lokalnih i inozemnih ljubitelja kvalitetne muzike, egzotične hrane i vrhunskih koktela. Nastupom svjetski poznatog DJ-a Mahmuta Orhana otvorena je sezona nastupa najaktualnijih imena iz svijeta svjetske glazbe.

Portonovi ovoga ljeta nudi bogat program događanja u duhu pravoga mediteranskog naselja, od vinskih večeri preko izložbi, koncerata i modnih revija sve do kina na otvorenom i međunarodnog karnevala. Pojedini su događaji jedinstvena prilika za promociju Crne Gore, poput prestižnoga međunarodnog automobilskog događaja OneLife Rally kojemu je Portonovi bio posljednja postaja za više od 30 superautomobila iz cijeloga svijeta.

- Nije OneLife Rally slučajno došao baš u Portonovi. U našem se resortu okupljaju ljudi koji cijene vrhunski dizajn i kvalitetu, stoga manifestacije organizirane u njemu privlače domaće i inozemne goste s profinjenim ukusom - ističe Aliyev.

Posebnu draž boravku u resortu Portonovi daje i iznimno šarolika i bogata gastronomska ponuda, koja nudi užitak za svako nepce i jedinstvena je na crnogorskom primorju. Novosti u gastronomsku ponudu resorta pristižu svakodnevno, od restorana Perla Square koji nudi jela inspirirana spojem mediteranskoga, tradicionalnoga i modernoga te pripremljena pažljivo biranim autentičnim proizvodima iz sela u okolini Herceg Novog, do jelovnika u restoranu Romeo & Juliet s autentičnim talijanskim specijalitetima i slasticama koje pripremaju svjetski poznati kuhari. Novootvoreni pak restoran Square Portonovi nudi hranu s elementima bliskoistočne kuhinje, a tijekom ove sezone La Veranda ugošćuje dva svjetski poznata kuhara. Mehmet Gürs i Cihan Çetinkay ponudit će tako jedinstven koncept KOR Grill & Bar, inspiriran tradicionalnim turskim jelima pripremljenim na moderan način. Tu je i nenadmašni Tapasake Club, koji predstavlja svojevrsno gastronomsko predstavništvo Japana na Balkanu.

Za više informacija o stambenim jedinicama pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili informacije potražite na našoj stranici.

Za rezerviranje smještaja pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili rezervirajte online.

Za informacije o predstojećim događanjima pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

20. travanj 2024 15:30