Ukratko
StoryEditor

Saznajte kako pametno investirati i postići svoje financijske ciljeve!

08. Lipanj 2022.
inteligenti investitor

Inteligentni investitor, bestseler Benjamina Grahama o vrijednosnom investiranju

Najveći investicijski savjetnik dvadesetog stoljeća, Benjamin Graham, podučavao je i inspirirao ljude diljem svijeta. Grahamova filozofija investiranja u vrijednost, koja štiti investitore od značajne pogreške i uči ih razvoju dugoročnih strategija, učinila je Inteligentnog investitora biblijom investiranja još od prvog izdanja 1949. godine.

Tijekom godina, tržište se mijenjalo i pojavile su se nove teorije i metode investiranja, no tržišna kretanja dokazala su mudrost Grahamovih strategija i upravo zato je ova knjiga aktualna i danas. Nakon više od 15 godina nedostupnosti na tržištu, knjiga Inteligentni investitor ponovno je stigla u knjižare, i to u luksuznom izdanju tvrdih korica.

Kako piše stručnjakinja iz područja financija i sveučilišna profesorica prof. dr. sc. Lidija Dedi „Knjiga je namijenjena svima onima koji se žele baviti investiranjem, kako onima koji tek razmišljaju o investiranju u vrijednosne papire kao što su studenti ekonomije koji su odslušali kolegij Investicijska analiza, zatim investitorima početnicima, ali i onima koji se bave investiranjem jer je riječ o jednoj od najčitanijih i najprodavanijih knjiga na svijetu iz područja investiranja iz koje svatko tko se želi baviti investiranjem ili investira može nešto naučiti.“

Među velikim brojem investicijskih knjiga koje obećavaju neupitne strategije za postizanje bogatstva, Grahamov klasik Inteligentni investitor ne nudi nikakva jamstva ili trikove, već obiluje mudrošću koja je temelj svih dobrih upravljanja portfolijem.

Inteligentni investitor najvažnija je knjiga koju ćete ikada pročitati o tome kako postići svoje financijske ciljeve.

Knjiga „Inteligentni investitor“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls dostupna je po cijeni od 299 kn u svim knjižarama i na shop.egmont.hr.

23. travanj 2024 03:43