Ukratko
StoryEditor

Svjetski poznati program glazbene edukacije od sada dostupan u cijeloj Hrvatskoj

21. Travanj 2022.
Yamaha Music School Let‘s play
Predstavljamo jedinstvenu Yamaha Music School online platformu

Nakon škola u Rijeci, Zagrebu, Čakovcu, Osijeku i Opatiji - Voloskom, koje broje  više od 600 polaznika, sve one željne učenja omiljenog instrumenta ili pjevanja razveselit će vijest da je zabavna alternativa glazbenog obrazovanja za sve generacije Yamaha Music School od sad dostupna i u online izdanju.

Yamaha Music School Hrvatska pokrenula je jedinstvenu glazbenu online platformu koja nudi mogućnost pohađanja 10 tečajeva instrumenata, kao i tečaj pjevanja bez obzira na to gdje se vi nalazili. Učenje uz zabavu i vrhunske mentore, brzi napredak, uštedu vremena i virtualni pristup programu samo su neke od prednosti Yamaha Music School online platforme.

Yamaha Music School pruža jedinstvenu mogućnost učenja i usavršavanja za sve one koji žele uštedjeti vrijeme, učiti u grupi, svirati i pjevati s bilo kojeg mjesta diljem Hrvatske putem interaktivne online platforme, a pritom se zabavljati. Ljubitelje glazbe mentorirat će YMS licencirani glazbeni stručnjaci i profesionalci, koji svoja znanja i iskustva djelovanja u hrvatskoj i svjetskoj glazbenoj industriji uklapaju u specifičnu YMS metodologiju i prenose ih na polaznike oblikujući sate u kojima se uz glazbu uživa i uči. Sustav Yamaha Music School u svijetu postoji od 1954. godine. Od tad do danas otvoreno je preko 6.000 škola u više od 40 država države, s preko 18.000 licenciranih učitelja, koji su educirali preko 30.000.000 učenika.

Započnite svoju glazbenu avanturu i predbilježite se za Yamaha Music School online glazbeni tečaj i učite od najboljih ugodnosti svog doma.

18. travanj 2024 13:58