Ukratko
StoryEditor

U Konzum stigao asortiman Polleo Sporta

05. Prosinac 2018.

Konzum je u 34 odabrane prodavaonice diljem Hrvatske uveo liniju proizvoda za fitness Polleo Sport.

>>>Konzum lani ostvario 9,1 milijardu kuna prihoda

- Prepoznali smo kako našim kupcima trebamo ponuditi proizvode i usluge koji će im pomoći kod uvođenja zdravijih navika u svoje živote, izjavio je Nenad Blagus, izvršni direktor Poslovnog područja tradinga i category managementa Konzuma.

Prodaju proizvoda Polleo Sport u Konzumu obilježio je veliki Fit party na kojem su poznata lica fitness industrije srušila Zid loših navika. Riječ je o trometarskom zidu s ispisanim svim lošim navikama koje svakodnevno staju na put prema zdravom i aktivnom životu svakog pojedinca.

Party je održan pod voditeljskom palicom Marija Valentića, uz vruće ritmove DJ-a te atraktivne zabavne sadržaje. Na dan početka prodaje kupci su mogli degustirati nove proizvode te su se o njima informirali kod stručnjaka Polleo Sporta koji su odgovarali na sva pitanja.

 

- U cijeloj ovoj suradnji najbolja je nevjerojatna pozitivna energija te plemenit cilj zvan zdrav život svakog pojedinca. Mislim da je pametno da se u ovo vrijeme godine podsjetimo na to da je zdravlje naše najveće bogatstvo, a upravo na njega najmanje pazimo i najmanje smo na njemu zahvalni, zaključio je Zoran Pribičević, glasnogovornik Polleo Sporta.

>>>Zdravoljupci povećali potrošnju u Konzumu za 40 posto

Kupcima je u Konzumu na raspolaganju i široka ponuda proizvoda iz asortimana sportske i zdrave prehrane Polleo Sporta, poput proteinskih pripravaka, energetskih napitaka i sokova, vitamina i minerala, proteinskih čokoladica i brojnih drugih.

27. travanj 2024 13:36