Ukratko
StoryEditor

U Slavonskom Brodu otvorili najljepši autosalon

25. Siječanj 2017.

U Slavonskom Brodu, u ulici Josipa Rimca 16, danas je otvoren Autosalon AUTOWILL. Otvorenju je nazočio i vlasnik Autowilla, Stjepan Will. On je, s gradonačelnikom Slavonskog Broda Mirkom Dusparom, presjekao vrpcu i otvorio salon koji upošljava ukupno 15 ljudi, od kojih je njih četvero novozaposlenih.

- Tvrtka je osnovana 1971. godine u Vukovaru, a onda smo zbog rata mroali otići u Zagreb. Na zahtijev Opela širimo se u Vinkovce, Pulu, Poreč, a evo, nakon četiri godina rada u najmu, i u Slavonskom Brodu, u ovom gradu konačno sada otvaramo svoj samostalni salon - kazao je Stjepan Will, dodavši kako je riječ o tvrtki koja ukupno upošljava 80 osoba, od čega 15 žena, o tvrtki koja uredno isplaćuje plaće te izmiruje svoje obveze.

- Čestitam vam na otvorenju i dragno nam je što ste došli u Slavonski Brod. Da je riječ o ljudima koji znaju kako se radi dokaz su i priznanja koja sam vidio ovdje, a zna se kako se priznanja ne dobivaju tek tako, nego se moraju zaslužiti -  na svečanosti otvorenja kazao je gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara.

Pred oko 200 uzvanika, koje je uz TS Zvona zabavljao Krunoslav Kićo Slabinac, govorio je i regionalni direktor Opela za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu Željko Sredoja, koji je iskoristio ovu prigodu te najavio kako će Opel na tržište, do kraja godine, ‘izbaciti‘ još tri nova modela.

- U autoslaonu u Slavonskom Brodu, osim prodaje novih vozila, pružamo usluge servisa Opel i drugih vozila te pružamo usluge limarije i lakirnice u kojoj se radi s najnovijom tehnologijom. Osim novih, radimo i prodaju rabljenih vozila, po sistemu zamjene staro za novo i granacijom od 12 mjeseci na rabljena vozila - kazao je voditelj slavonskobrodske poslovnice Autowilla, Dalibor Dujić.

14. svibanj 2024 12:19