Ukratko
StoryEditor

Veleučilište Velika Gorica – drukčiji od drugih

11. Listopad 2016.

Veleučilište Velika Gorica osnovano je prije 13 godine i danas ima oko 1500 studenata na pet preddiplomskih stručnih i tri specijalistička diplomska stručna studija, koji polaznicima omogućuju kvalitetno usvajanje znanja i vještina. Veleučilište Velika Gorica od samih je početaka usmjereno na razvijanje studija koji prate naše gospodarstvo, pa je stoga i svoje studijske programe prilagođavalo stvarnim potrebama tržišta rada.

Preddiplomski stručni studiji: Upravljanje u kriznim uvjetima Održavanje računalnih sustava Očna optika Održavanje motornih vozila Održavanje zrakoplova

Specijalistički diplomski stručni studiji: Krizni menadžment Upravljanje logističkim sustavima i procesima Informacijski sustavi Više informacija: http://www.vvg.hr

Zašto smo drukčiji?

SVAKOM STUDENTU POSVEĆUJEMO SE INDIVIDUALNO

Samo tako možemo u studentu prepoznati i razvijati njegov individualni potencijal. U tome je ključ našeg zajedničkog uspjeha. Kvalitetno usvajanje znanja i vještina u moderno opremljenim prostorima, praktična nastava organizirana u suradnji s gospodarstvom samo su neke od prednosti Veleučilišta Velika Gorica.

Erasmus Veleučilište Velika Gorica jedino je privatno tehničko visoko učilište, koje je sveučilišnu povelju Erasmus steklo 2011. godine. Povelja Erasmus omogućava međunarodnu razmjenu studenata i profesora. Do sada je Veleučilište Velika Gorica potpisalo oko 30 ugovora s europskim zemljama o međunarodnoj mobilnosti.

Student na prvome mjestu Veleučilište Velika Gorica opredijelilo se za kontinuirano praćenje zahtjeva koje tržište nameće u pogledu novih stručnih znanja u tehničkim strukama i njihovu implementaciju u nastavni proces. Opredijelili smo se za primijenjene znanosti. Svoj izbor dosad smo višestruko opravdali. Redovni studenti Veleučilišta ostvaruju sva prava kao i svi drugi studenti koji se obrazuju na fakultetima i visokim učilištima.

O nama su rekli… Barbora Hašková (Republika Češka): – Oduševljena sam što sam jedan semester provela na Veleučilištu u Velikoj Gorici. Upoznala sam mnoge dobre profesore, predavanja su bila gotovo individualna, što je bilo vrlo važno za mene.

Gonçalo Pereira dos Santos (Portugal): – Posebno mi se svidjela akademska zajednica koju sam ovdje susreo, ali i ovi ljudi i njihove navike. Upoznao sam mnoge prijatelje i stekao nezaboravno iskustvo na Veleučilištu Velika Gorica, ali i u ovoj prelijepoj zemlji.

Stefan Hummel (Savezna Republika Njemačka): – Obožavam ovaj gradić i studiranje na Veleučilištu Velika Gorica. Sve je nekako nadohvat ruke… restorani, kafići, trgovine, a i fakultet je u središtu grada. Posebno bih istaknuo individualni pristup svakog profesora jer tada osjećam da sam im jedino ja bitan. Divno je biti u Hrvatskoj i zato sam se vratio na Veleučilište Velika Gorica.

Kontakt

Veleučilište Velika Gorica Zagrebačka 5 10 410 Velika Gorica

Telefon: 01/6222-501 Telefaks: 01/7897-645

E-adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

24. travanj 2024 21:52