Ukratko
StoryEditor

Vraća se spektakularni Auto Sport Adria, iskusite adrenalinsku vožnju i razgledajte superautomobile u Zagrebu i Puli

29. Svibanj 2024.
Auto Sport Adriafoto Lider

Auto Sport Adria, jedan od najatraktivnijih automobilskih događaja u regiji, vraća se na velika vrata. Strastveni ljubitelji superautomobila imat će priliku svjedočiti jedinstvenim dionicama, vrhunskim automobilima i spektakularnim pogledima koji promiču sasvim drugačiji turizam. Organizatori najavljuju bogat program i mnoštvo iznenađenja za sve sudionike, kao i posjetitelje javno izloženih atraktivnih automobila u Zagrebu i Puli.

Za samo tjedan dana počinje Auto Sport Adria, jedinstveni događaj koji okuplja vlasnike najluksuznijih automobila na tržištu. U Zagrebu će biti posebno organizirano javno razgledavanje, gdje će posjetitelji moći uživati i fotografirati se pored limitiranih izdanja luksuznih i supersportskih automobila. Također će moći isprobati simulatore vožnje, uživati u neviđenim atrakcijama koje će vas ostaviti bez daha, a sve to u sklopu Z Centra, od 6. lipnja u 18 sati do 7. lipnja u 12 sati. Sljedeća stanica razgledavanja automobila održat će se u Puli, kod znamenite Arene, 8. lipnja u 18 sati. Posjetitelji će imati priliku vidjeti najnovije modele sportskih automobila poput Lamborghinija, Bentleya, Aston Martina, Ferrarija, McLarena i Jaguara, kao i limitirana izdanja BMW-a, Audija i Mercedesa.

Auto Sport Adria povezuje gastronomiju, jedinstvene lokalitete, zabavu i poslovno umrežavanje, a ponajviše se okreće prema automobilskom turizmu. U trećem izdanju Istria Drive sudjelovat će oko 100 sudionika iz regije i svijeta s čak preko 50 superautomobila. `Automobilski turizam, iako često zanemaren, nije samo putovanje s ciljem, već pruža priliku za istraživanje, avanturu i otkrivanje novih mjesta. Njegova važnost kao zanimljive grane za razvoj turizma ne smije se podcijeniti. Ovaj segment sve više privlači ljude visoke platežne moći, vlasnike sportskih i luksuznih automobila koji uživaju u destinacijama, vrhunskoj gastronomiji i vožnji prometnicama. Malo je poznato da Hrvatsku godišnje posjeti više od 50 organiziranih grupa u sklopu auto-tura. Cilj događaja Auto Sport Adria je promovirati Hrvatsku kao atraktivnu destinaciju za vlasnike luksuznih i sportskih automobila. Smatramo da Jadranska magistrala kao i mnoge slične prometnice mogu bit prava turistička atrakcija poput Stelvio Pass u Italiji,Transfăgărășan i Transalpina u Rumunjskoj, Grossglockner u Austriji i Flüela Pass u Švicarskoj.,´ rekao je Kristijan Semulić iz organizacijskog tima Auto Sport Adria.

U današnje vrijeme, događaji koji zadovoljavaju interese oba spola postaju sve popularniji. Auto Sport Adria za razliku od sličnih događaja, ima posebno osmišljen program za ženski dio sudionika. Organizatori su prepoznali važnost uključivanja svih sudionika te su s velikom pažnjom i entuzijazmom osmislili sadržaj koji će zadovoljiti različite interese i potrebe. Cilj je pružiti jedinstveno iskustvo koje će obogatiti sve prisutne, bez obzira na spol. Za žene sudionice pripremljen je niz aktivnosti koje uključuju radionice, aktivnosti i prilike za umrežavanje. Posebna pažnja posvećena je i relaksaciji te uživanju, pa su osmišljeni i opuštajući kao i zabavni sadržaji. Cijelim putem karavanu automobila prati Policija, koja pruža dodatni nivo sigurnosti, te ostvaruje izvrsnu suradnju s organizatorima događaja. Cijeli Istria Drive event organizira se pod podrškom Grada Pule, TZ Pula, TZ Istra i TZ Poreč.

Ne propustite priliku biti dio ovog jedinstvenog i spektakularnog događaja u Zagrebu i Puli. Auto Sport Adria obećava vikend pun uzbuđenja i zabave za sve generacije. Za više informacija i sadržaja o samom događaju možete saznati na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

29. svibanj 2024 11:10