Ukratko
StoryEditor

Zagrebačka pivovara, Molson Coors BH i Tia Partner: Izvrsnim HR praksama do još jednog Poslodavac Partner certifikata

27. Kolovoz 2024.
Zagrebacka pivovara Molson Coors i Tia Partner Employer Partner 2024.
Zajedno zapošljavaju preko 800 zaposlenika kojima nude brojne mogućnosti za razvoj, konkurentne materijalne i nematerijalne benefite, prostor za doprinos poslovanju vlastitim idejama, nagrade za implementirana unapređenja i sjajnu organizacijsku kulturu

Zagrebačka pivovara, Molson Coors BH i Tia Partner, koje su dio Molson Coors Beverage Company i među najvećim svjetskim proizvođačima i distributerima pića, ove su godine potvrdile izvrsnost u izgradnji kvalitetnih radnih mjesta. Sve tri tvrtke su postigle visoke rezultate u ovogodišnjoj certifikaciji i preuzele Poslodavac Partner certifikat koji dodjeljuje SELECTIO Grupa, vodeća grupacija specijalizirana za savjetovanje u ljudskim potencijalima koja djeluje kao jedno mjesto za sve HR usluge.

Zagrebačka pivovara, kao jedna od najvećih tvrtki u Hrvatskoj, svake godine zapošljava i sezonske radnike za koje osigurava sjajne uvjete rada koje kontinuirano unaprjeđuje. Sezonskim zaposlenicima osigurava brojne benefite, konkurentna primanja, bonuse, nagrade, mogućnost stalnog zaposlenja te dodatne financijske benefite za sezonce povratnike.

Ulaganje u edukacije i nagrađivanje razvoja

Sve tri tvrtke posvećene su razvoju zaposlenika, stoga svi zaposlenici imaju pristup internim bazama znanja i individualne razvojne planove koji uključuju interne i eksterne programe obrazovanja, plan mentorstva, coaching i ostale aktivnosti. Kako bi imali jasan smjer razvoja, zaposlenici dobivaju strukturirane povratne informacije najmanje dva puta godišnje.

Zaposlenici na raspolaganju imaju vrijeme i budžet za razvoj inovativnih projekata te imaju priliku predlagati rješenja za unaprjeđenje poslovanja kroz posebne programe i inicijative. Uz to, Zagrebačka pivovara, Molson Coors BH i Tia Partner sustavno ulažu u povišice i druge oblike materijalnog i nematerijalnog nagrađivanja zaposlenika. Tako su u prethodnoj godini svi zaposlenici dobili bonus te na raspolaganju imaju velik broj benefita, uključujući psihološko, pravno i financijsko savjetovanje te pomoć u kriznim situacijama za njih i članove njihovih obitelji.

Projekt Poslodavac Partner zaista je ubrzao uvođenje poželjnih HR praksi na hrvatsko tržište, a u posljednjih nekoliko godina ima značajan utjecaj i na nekoliko susjednih država. U 18 godina, kroz projekt je provedeno 20,000 evaluacija HR sustava zbog čega certifikacijski tim danas ima dubinski uvid u sve tipove organizacija. Svake se godine za certifikat prijavljuje stotinjak organizacija čime se kontinuirano transformira više od 100 HR sustava na čak 10 tržišta.

12. rujan 2024 11:23