Znanja
StoryEditor

Deseti PMI Forum - najveća regionalna konferencija projektnog menadžmenta

27. Listopad 2016.

Najveće regionalno događanje posvećeno projektnom menadžmentu, u organizaciji Instituta za projektni menadžment PMI Hrvatska, održat će se od 9. do 11. studenoga u hotelu Antunović, a ugostit će brojne inozemne i domaće predavače koji će govoriti o projektnom menadžmentu kao alatu za postizanje poslovnih ciljeva te će na vlastitim primjerima pokazati njegovu učinkovitost.

O čvrstoj povezanosti komparativne prednosti tvrtke s kompetencijama upravljanja projektima govorit će Zbigniew J. Traczyk, koji trenutno u IBM-u upravlja porfoliom projekata na području čak 15 država. Dino Butorac, član Chapter Member Advisory Groupa, iz prve ruke će prenijeti vijesti o globalnim trendovima projektnog menadžmenta i savjete kako uz projektni menadžment postići izvrsne performanse. Sudionici konferencije također će imati priliku sudjelovati u dvije cjelodnevne radionice pod vodstvom Rogera Wilda i Frana Mikulčića. Poseban gost konferencije je poznati glumac i redatelj Zijah Sokolović.

Prvog dana konferencije održat će se i dodjela nagrade Projekt godine, strukovnog priznanja za najbolje vođeni projekt i najbolje projektne rezultate ostvarene u Hrvatskoj. Nagrada se dodjeljuje od 2008. godine, a do sada su ju primili Ericsson Nikola Tesla, Mrežne tehnologije VERSO, DOK-ING, Zaklada Ana Rukavina te brojni drugi.

Ne propustite druženje sa sudionicima konferencije koji dolaze iz više od 80 tvrtki različitih poslovnih domena!

Više informacija potražite na www.pmi-croatia.hr.

29. travanj 2024 16:50