Znanja
StoryEditor

Emirates traži kabinsko osoblje, nude visoku plaću i život u Dubaiju

07. Studeni 2012.
Piše:
lider.media

Arapska aviokompanija Emirates raspisala je natječaj za kabinsko osoblje na portalu Moj posao.

Pitanjem “Gdje bi mogao biti sutra?”, pozivaju sve zainteresirane da se prijave na natječaj. Naime, tvrde kako bi njihovim novim zaposlenicima cijeli svijet mogao biti “ured”, piše portal Aviokarte.hr

Zaposlenici bi živjeli u dinamičnom Dubaiju i putovali svijetom s kolegama iz više od 130 zemalja. Nude visoku plaću sa osiguranim smještajem i izgradnju karijere u jednom od najbrže rastućih zračnih prijevoznika u svijetu.

Iz baze u Dubaiju, Emirates leti prema više od 125 destinacija u Europi, Bliskom Istoku, Aziji, Africi, Australiji, Novom Zelandu i Sjevernoj i Južnoj Americu s ultra modernom flotom, uključujući superjumbo A380.

Emirates naglašava kako su potrazi za iznimnim pojedincima koji bi se pridružili njihovom nagrađivanom timu. Kao poželjne karakteristke navode i neograničenu znatiželju, interes za druge kulture i strast za pružanjem vrhunske usluge kupcima.

Emirates će biti domaćin na Danu otvorenih vrata kada će obaviti susret uživo i razgovor s potencijalnim podnositeljima zahtjeva. Zainteresirani se osobno trebaju pojaviti i ponijeti ažurirani životopis i primjerene fotografije veličine onima pri izradi putovnice.

19. travanj 2024 05:00