Znanja
StoryEditor

Institut za menadžment objavljuje upise za novu studijsku godinu

15. Rujan 2014.

Institut za menadžment objavljuje upise za studijsku godinu 2014/2015 za 13 obrazovnih programa.

Institut za menadžment kontinuirano poboljšava i podiže kvalitetu svojih programa i tečajeva prateći promjene u gospodarstvu i tržištu rada.

Svi obrazovni programi i tečajevi stranih jezika akreditirani su od strane Ministarstva znanosti obrazovanja i športa te se upisuju u radnu knjižicu!

Novost u Institutu za menadžment su 2 nova programa:

Porezni specijalist-program u kojem ćete naučiti kako optimalno prilagođavati tvrtku međunarodnim uvjetima poslovanja vodeći računa o stalnim promjenama na području poreznog prava i zakonodavnog okvira. Visoka porezna opterećenost, česte promjene i prilagodbe poreznih propisa i njihovih tumačenja daju sve više alternativa poreznim obveznicima koji često niti ne znaju za njih.

Primjena poreza na dodanu vrijednost, poreza na dohodak, poreza na nekretnine, transferne cijene i međunarodno oporezivanje, učestalost pojavljivanja i njihovo značenje zahtijevaju specijalistička znanja kojima će vas oboružati visokokvalificirani predavači iz prakse.

Voditelj nabave - Organizacija i vođenje službe nabave zahtjevan je zadatak, osobito u ovakvim gospodarskim prilikama kada je prioritet smanjenje troškova. Nabavni tim stvara nabavne strategije, upravlja kategorijama, dobavljačima i ugovorima prema načelima moderne nabave. Ovaj program polaznicima omogućava stjecanje novih i proširivanje postojećih znanja kako bi primijenili nove metode rada u nabavi s ciljem postizanja značajnih ušteda te povećanja poslovnog rezultata.

Upisom u svaki program dobivate GRATIS tečaj stranog jezika!

Više na www.izm.hr ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

23. travanj 2024 23:06