Znanja
StoryEditor

Izgradite i ojačajte Employer branding kroz sudjelovanje na 11. Student Future Dayu

08. Ožujak 2016.

Career centar Zagrebačke škole ekonomije i managementa već tradicionalno, jedanaestu godinu za redom organizira sajam poslova pod nazivom Student Future Day. Ovogodišnji sajam poslova održat će se 20.4.2016., a studentima, diplomatima i alumnijima Zagrebačke škole ekonomije i managementa predstavit će se vodeće domaće i strane tvrtke iz raznih industrija.

Ovo je prije svega izuzetna prilika tvrtkama da izgrade i dodatno ojačaju imidž poželjnog poslodavca među generacijama koje tek dolaze na tržište rada. Sudjelovanjem na 11. Student Future Dayu, tvrtke ostvaruju cjelogodišnju prisutnost među studentskom populacijom kroz niz aktivnosti koje su dio ponude za sudjelovanje. Tvrtke sudionici na taj način studentima mogu predstaviti svoje aktualne projekte u periodu koji im najbolje odgovara, održati stručno predavanje u sklopu kolegija, radionicu ili prezentaciju tvrtke te ono što je najvažnije, naposljetku regrutirati kvalitetne kandidate koji najbolje odgovaraju potrebama radnog mjesta i njihove tvrtke.

Svake godine Student Future Day okuplja veliki broj vodećih tvrtki koje posluju u Hrvatskoj i u inozemstvu. Izlagači se još uvijek mogu prijaviti na ovogodišnji sajam, a oni koji se odluče predstaviti studentima i diplomantima ZŠEM – a naći će se u prestižnom društvu kompanija koje najveće talente regrutiraju upravo tamo gdje se oni stvaraju – na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.

Ovu izvanrednu priliku do sada su prepoznali: Privredna banka Zagreb, Lidl, Positive Equity, Adecco - za privremeno zapošljavanje, KPMG, Infobip, Pliva, Podravka, Bina Istra, Deloitte, Kaufland, Coca-Cola, Zagrebačka banka, Procter & Gamble, te mnogi drugi sudionici 11. Student Future Daya.

Jelena Janković, MBA, Voditeljica ZŠEM-ovog Career centra i organizatorica projekta, ususret 11. Student Future Dayu dodala je sljedeće: „Za sve tvrtke koje sudjeluju pripremamo zanimljiv i koristan pregled rezultata najnovijeg globalnog istraživanja pod nazivom: ‘‘The Future of Jobs‘‘, što će ujedno biti i tema Okruglog stola.“

Za više informacija posjetite internetske stranice Zagrebačke škole ekonomije i managementa, www.zsem.hr i osigurajte svoje mjesto što prije.

28. travanj 2024 11:12