Znanja
StoryEditor

Izvučeni dobitnici knjige Kako pokrenuti vlastiti biznis

29. Svibanj 2012.
Piše:
lider.media

Točan odgovor na postavljeno pitanje u koju rubriku Lidera bi smjestili temu koju bi napisala autorica knjige ‘Kako pokrenuti vlastiti biznis‘ Inga Lalić mogao vam je uz malo sreće donijeti jednu od pet knjiga koje je Lider odlučio darovati.

Odgovor je rubrika `Poslovna znanja´, a oni koju su točno odgovorili i koje smo izvukli slučajnim računalnim odabirom su Jasmina Sukalić, Goran Plivelić, Katarina Ljubić, Siniša Kušanić i Ivana Pakić. Dobitnicima knjiga stiže na kućnu adresu. 

Knjigu možete kupiti i u Liderovoj web knjižari.

O knjizi Knjiga obrađuje sljedeće zanimljive teme: imate li ideju, odustanite od dobrog, a izvrsnom recite DA, neuspjeh je dio uspjeha, je li moguća financijska sloboda, vođenje se može naučiti. Najlakši, najbrži i najbolji način da doznate gdje se u ovom trenutku nalazite jest obratiti pozornost na rezultate koje sada ostvarujete. Ili ste zadovoljni svojim životom ili niste, ili imate novca na računu ili nemate, ili ste uspješni ili niste. Rezultati nikad ne lažu.Ako želite stvoriti biznis o kakvom sanjate i biti uspješan poduzetnik, morate preuzeti odgovornost za sve što vam se događa. To nije uvijek lako, ali nije ni nemoguće. Naravno da je lakše okrivljavati nešto izvan nas za stvari koje nam se ne sviđaju. Okrivljujemo krizu, gospodarstvo, vladu, vrijeme, manjak novca - bilo koga i bilo što kome i čemu možemo prišiti krivnju za vlastiti neuspjeh. Nema sumnje da ti faktori postoje, ali kada bi oni bili odlučujući, nikada nitko ne bi uspio u poduzetništvu. A vi poznajete i uspješne poduzetnike, zar ne?

O autorici Autorica knjige ima dvanaestogodišnje iskustvo u poslovnom savjetovanju, edukaciji klijenata, coachingu, vođenju i izgradnji prodajnih timova. Vodi treninge i radionice komunikacijskih, prodajnih i managerskih vještina. Vlasnica je tvrtke RE-FORMA, centra za poslovno savjetovanje i edukaciju poduzetnika. Piše redovnu kolumnu Poduzetnički kod na portalu Pametna kuna i blog na poslovnom portalu Poslovni Savjetnik, a pisala je kolumne i za Lider, ženaki časopis Tena i Tajnicu. Autorica je brojnih tekstova o poduzetništvu koje prenose portali u zemlji i inozemstvu. Gostovala je u emisijama na radiju i televiziji na teme osobnog i poslovnog razvoja.

22. travanj 2024 00:48