Znanja
StoryEditor

Konferencija Osobni i profesionalni razvoj – alati, metode i tehnike 29. i 30. studenog

04. Studeni 2016.

Mapa znanja organizira 29. i 30. studenog 2016. konferenciju „Osobni i profesionalni razvoj – alati, metode i tehnike“ u hotelu Sheraton u Zagrebu. Konferencija okuplja eminentne predavače s dugogodišnjim iskustvom koji će predstaviti najtraženije alate i metode s polja osobnog i profesionalnog razvoja. Uz predavanja, sudionici konferencije će imati priliku sudjelovati na radionicama s praktičnim vježbama i u panel diskusiji o situaciji u Hrvatskoj na području osobnog i profesionalnog razvoja.

Konferencija je namjenjena svima koji su voljni raditi na svojem osobnom i profesionalnom planu, stručnjacima u upravljanju ljudskim potencijalima, direktorima i članovima uprava kao i voditeljima timova i odjela, te menadžerima na svim razinama, pogotovo u organizacijama koje nemaju odjel ljudskih potencijala, a visoko su svjesne važnosti utjecaja razvoja ove funkcije.

Na konferenciji će sudjelovati 24 stručnjaka  te će se predstavljati sljedeći alati: Belbin upitnik timskih uloga, Adiz, DISC, The Art of Hosting, 360 stupnjeva, ORG-AN-Lic Tool, Inspire management, Poslodavac partner, Supervizija, Start-excite, SDI alat, CH-Q, 4 sobe promjene, Pointsof You, Lego Serious Play, Poslovne konstalacije, Indikator stilova utjecaja, OCAI, Business Mind Mapping, Flow game, NLP

Kotizacija iznosi 1.900,00 kn + PDV, a za rane prijave: 1.600,00 + PDV (do 15.11.2016)

Više informacija o konferenciji možete pronaći na web stranici Mape znanja.

 

16. travanj 2024 18:02