Znanja
StoryEditor

Kontroling i menadžersko izvještavanje imaju važnu ulogu u razvoju gospodarstva

17. Lipanj 2013.
Piše:
lider.media

Konzultantska tvrtka Kognosko iz Zagreba u suradnji sa Controller Akademie iz Münchena, organizirala je seminar na kojem su bili predstavljeni najnoviji trendovi modernog menadžerskog izvještavanja.

Predavač Dietmar Pascher, trener i partner Controller Akademie - vodeće njemačke akademije za kontroling, okupljenima je prikazao primjere vizualizacije kompleksnih informacija, različite tipove grafičkih prikaza i njihovu implementaciju u konkretnim situacijama, ali ponajviše najbolje savjete za što kvalitetnije tablične i grafičke prikaze.

Seminar je na jednom mjestu okupio vlasnike poduzeća, zaposlenike tijela državne uprave, menadžere svih razina, kontrolere, te IT stručnjake – dakle kako one koji primaju, tako i one koji kreiraju menadžerske izvještaje. Obzirom da se radi o suvremenim svjetskim trendovima, seminar će zasigurno pridonijeti razvoju i unapređenju menadžerskog izvještavanja u Hrvatskoj.Kontroling i menadžersko izvještavanje – sudeći prema odazivu na ovaj seminar – izuzetno su značajne teme za hrvatsko gospodarstvo, a slijedeći korak tvrtke Kognosko biti će organizacija prvog međunarodnog kontroling kongresa koji će se održati 05.11.2013. godine na kojem će također gostovati renomirani kontroling stručnjaci iz Njemačke ali i ostalih zemalja Europe.

20. travanj 2024 07:31