Znanja
StoryEditor

Kontroling u javnom sektoru

21. Kolovoz 2015.

Prema licenciranom programu Controller Instituta iz Beča, a u organizaciji partnerskih poduzeća Contrast Management Consulting i Kontroling Kognosko, po prvi puta u Hrvatskoj pokreće se program za edukaciju kontrolera u javnom sektoru.

Obilje korisnih vježbi i primjera iz prakse javnog sektora Austrije, ali i Njemačke i Švicarske, razbit će predrasudu o kontrolingu kao sredstvu za kontroliranje. Za svako društvo u cjelini važno je postojanje i djelovanje javnog sektora, ali i praćenje njegove efikasnosti i efektivnosti na dobrobit svih stakeholdera.

Nakon uspješno završenih modula te projektnog zadatka, polaznici stječu certifikat - Certificirani kontroler za javni sektor - prema licenciranom programu Cotroller Instituta iz Beča.

Cijena edukacije u trajanju od 100 nastavnih sati iznosi 11.000 kn + PDV (mogućnost plaćanja u dva identična obroka). U cijenu je uključena knjiga „Kontroling neprofitnih organizacija usmjeren na učinke“ iz biblioteke IGC - International Group of Controlling u izdanju poduzeća Kontroling Kognosko d.o.o.

Trajanje programa je 12 dana. Edukacija će se održavati u Kontroling centru Kognosko, Jaruščica 1e, Zagreb

Detaljne informacije možete dobiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na www.kognosko.hr

17. travanj 2024 12:25