Znanja
StoryEditor

Kupnjom kotizacije za WinDays14 na dar ćete dobiti pretplatu na Lider!

13. Ožujak 2014.
Piše:
lider.media

Kao dugogodišnji partner i medijski pokrovitelj najveće regionalne poslovno tehnološke konferencije Microsoft WinDays14 konferencije Lider je ove godine u suradnji sa Microsoftom odlučio u promotivnom periodu od 12. ožujku do 24. ožujka nagraditi svoje vjerne čitatelje i pokloniti im POLUGODIŠNJU pretplatu na LIDER kupnjom kotizacije za WinDays14 konferenciju.

Za sve one koji su propustili period povoljnije cijene kotizacije ipak smo osigurali povoljnije uvjete kupnje kroz poklon u obliku polugodišnje pretplate na LIDER tiskano izdanje. Postojećim Liderovim pretplatnicima će se razdoblje pretplate, nakon isteka, produljiti za dodatnih šest mjeseci. 

Prilikom prijave na WinDays14 konferenciju u polje ‘Napomene‘ upišite "VOLIM LIDER" i ostvarite šestomjesečnu pretplatu na časopis Lider. 

Microsoft WinDays14 održat će se od 7. do 10. travnja u Umagu, u prostorima hotela Sol Garden Istra i Meliá Coral. Konferencija je tematski podijeljena na dvije cjeline, Microsoft WinDays14 Technology i Microsoft WinDays14 Business. Tijekom četri dana saznat ćete ključne novosti iz svijeta tehnologije i poslovanja.Microsoft WinDays14 Technology održat će se od 7. do 9. travnja. Bavit ćemo se novim proizvodima, rješenjima i uslugama, protkanim dubinskim promjenama koje je u svijet IT-a unio oblak. Kako nam nova ICT rješenja mogu olakšati poslovanje, na koji način tehnologija služi čovjeku i kako može olakšati život – to su tek neke od tema kojima ćemo se baviti u Umagu. Nastavit ćemo i prošlogodišnju praksu koja je naišla na odlične reakcije, odnosno ponuditi predavanja koja sudionike uče svemu što trebaju znati o ključnim Microsoft proizvodima na jednostavan i pristupačan način.Microsoft WinDays14 Business održat će se 9. i 10. travnja. Tijekom dvodnevnog druženja ugledni poduzetnici, manageri i stručnjaci razgovarat će o preduvjetima za poslovni uspjeh i rast iz nove, europske perspektive. Tematika konferencije bit će usko vezana uz pametan, održiv i uključiv rast i razvitak pogonjen inovacijama, obrazovanjem, razvojem digitalnog društva, brigom o energetici, mobilnosti i konkurentnosti te programima poticanja zapošljavanja.

Prijaviti se možete OVDJE

11. svibanj 2024 14:26