Znanja
StoryEditor

Lider pretplatnicima daruje 5+5 kotizacija za konferenciju Davida Clutterbucka

09. Rujan 2015.
Piše:
lider.media

Ako „talent management“ funkcionira, zašto na vodećim pozicijama često završe pogrešni ljudi? Na ovo i brojna druga pitanja, svoje odgovore dat će svjetski autoritet na području coachinga, mentorstva i leadershipa, David Clutterbuck, na konferenciji u Zagrebu.

Clutterbuck je jedan je od najutjecajnijih mislioca današnjice koji duboko preispituje takozvane „dobre poslovne prakse“. Upravo rigorozna, dugotrajna i opsežna istraživanja čine Clutterbucka svojevrsnim pionirom koji je desetljećima ‘probijao led‘, donoseći korporativnom svijetu nova saznanja o tada još nedovoljno poznatim pristupima.

Pretplatnicima, i svima koji će to postati do 29. rujna, Lider daruje 5 kotizacija za prvi, i 5 kotizacija za drugi dan predavanja, a zainteresirani se sa svojim podacima mogu javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

David Clutterbuck jedan je od osnivača EMCC-a, Europskog savjeta za mentorstvo i coaching, profesor i vanjski predavač na više britanskih univerziteta, čovjek koji se desetljećima bavi razvojem ljudskih potencijala, leadershipom i ulogom koju coaching i mentorstvo imaju u toj sferi.

Zagrebačka konferencija bit će u znaku tih dvaju polova: izazova uobičajenoj, ‘dobroj‘ poslovnoj praksi, te rezultata znanstvenih istraživanja koji pokazuju da je praksa često – pogrešna. Jedna od takvih tema jest i ova iz naslova – ako su sustav kompetencija, ili procjena 360° uspješni, zašto na čelo poduzeća često dospijevaju pogrešni ljudi? Što ne valja s uobičajenim metaforama ‘talent pool‘ ili ‘pipeline‘? Koja se energija oslobađa dozvolimo li da se u organizaciji razvije ‘talent wave‘?

David Clutterbuck dolazi u Zagreb krajem rujna u ulozi posebnog ambasadora EMCC-a. Konferencija je dvodnevna, od čega je prvi dan prvenstveno namijenjen coachevima, stručnjacima za razvoj ljudskih potencijala i mentorstva. Drugi je dan široko usmjeren svim zainteresiranima za leadership i razvoj talenata, s temama učinkovitog upravljanja talentima i kreiranja coaching kulture u organizacijama. Uz EMCC Hrvatska, konferenciju organiziraju Britansko veleposlanstvo u Hrvatskoj, British business center Croatia (BBCC) i Hrvatska udruga za coaching.

Ukratko o konferenciji:

Tko: prof. David Clutterbuck, posebni ambasador EMCC-a

Kada: 30.9.2015. 16-21 h, ‘Aktualne teme u coachingu i mentorstvu‘;1.10.2015. 10.18h, ‘Kreiranje coaching kulture u organizacijama i učinkovito upravljanje talentima‘

Gdje: HUP, Radnička cesta 52

Kotizacija: 1. dan 650 kn; 2. dan 1.200 kn

Članovi EMCC-a, HUCa, HUP-a ostvaruju poseban popust!Prijave i više detalja na: http://www.emccouncil.org/hr/hr/5

03. svibanj 2024 18:48