Znanja
StoryEditor

Liderstvo u neprofitnim organizacijama

13. Siječanj 2014.
Piše:
lider.media

Liderstvo u neprofitnim organizacijama je stručni interaktivni program u organizaciji Instituta za inovacije s ciljem razvijanja inovacijskih potencijala neprofitnih organizacija i poticanja kvalitetnih samoodrživih projekata društvenog poduzetništva. Svrha programa je potaknuti na pozitivne promjene te pružiti znanja primjenjiva u svakodnevnoj praksi i radu neprofitnih organizacija.

Program je osmišljen kako bi se podigla kvaliteta rada neprofitnih organizacija i stvorila mogućnost za suradnju i razvoj zajedničkih projekata za napredak cjelokupnog neprofitnog sektora. Program će obuhvatiti predavanja koja pokrivaju područja marketinga, strateškog planiranja i menadžmenta neprofitnih organizacija, razvoja inovativnih projekata koji stvaraju novu vrijednost te prikupljanja sredstava. Održava se u razdoblju od 24. do 27. veljače 2014. godine od 17:00 do 21:00 sat u konferencijskoj dvorani Školske knjige (Masarykova 28).

Program je namijenjen pojedincima na vodećim pozicijama u neprofitnim organizacijama koje djeluju u Hrvatskoj, bez obzira na fokus njihovog djelovanja. Fond Instituta za inovacije dodjeljuje stipendije za polaznike, a prijave su otvorene do 25. siječnja 2014. putem online obrasca.

Više informacija o programu je dostupno na webu.

19. travanj 2024 19:11