Znanja
StoryEditor

London Business School slavi 50. obljetnicu Senior Executive programa

05. Lipanj 2015.
Piše:
Miro Soldić

Polaznicima Senior Executive programa (SEP) u organizaciji London Business School-a (LBS) danas su u Zagrebu predstavljene mogućnosti ulaganja u Hrvatsku, kao i generalni pregled našeg gospodarstva.

Na početku se prisutnima putem videa obratio dekan LBS-a Andrew Likierman koji je pozdravio sve prisutne i pohvalio se kako je Financial Times LBS stavio na prvo mjesto među svim poslovnim školama, te da su i druga recentna istraživanja pokazala kako je LBS po kvaliteti programa ispred svih američkih škola. Istaknuo je da ove godine slave 50. obljetnicu postojanja Senior Executive programa, koji direktorima tvrtki nudi edukaciju po pitanjima liderstva te donošenja i implementacije poslovnih strategija.

Potom je Ante Žigman, viši savjetnik u Hrvatskoj narodnoj banci (HNB) održao prezentaciju pod nazivom ‘Croatian Economic Overview‘ u kojoj je poprilično opširno posjetiteljima izložio sve dobre i loše strane našeg gospodarstva. Konkretne prilike za ulaganja i što sve Hrvatska nudi stranim investitorima pojasnio je Zdenko Lucić, pomoćnik ravnatelja Agencije za investicije i konkurentnost (AIK), kroz predavanje ‘Invest in Croatia‘. Svoja iskustva je predstavio i Luka Abrus, suosnivač uspješnih hrvatskih start up kompanija Pet minuta i ShoutEm.

Organizator skupa je Igor Čičak, sudionik SEP programa iz 2014. godine te direktor i vecinski partner u drustvu Provectus Capital,  koje se bavi uslugama M&A savjetovanja i upravljanja investicijama.  

28. travanj 2024 00:15