Znanja
StoryEditor

MBA Croatia predavanje: Inovativni poslovni modeli

10. Lipanj 2016.
Piše:
lider.media

Digitalizacija, automatizacija i App-ovi transformiraju industrije, tržište rada te globalno ali i nacionalno gospodarstvo, te naše živote uopće. Na prvi pogled nas to sputava u konkurentnosti sa drugima, ali zapravo nam otvara fenomenalne mogućnosti za razvoj poslovnih modela koji još ne postoje, a imaju veliki tržišni potencijal.

Predavanje na temu "Inovativni poslovni modeli", koja će se održati u utorak 14. lipnja s početkom u 18 sati u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra, imat će Vedran Antoljak, glavni partner Sense Consulting-a, najveće hrvatske tvrtke za poslovno savjetovanje prema Financial Timesu.

Antoljak će predavanje, u organizaciji MBA Croatia, započeti s konkretnim primjerom u izravnoj interakciji sa sudionicima, te se osvrnuti na izobilje različitih ideja za bilo koji poslovni poduhvat ili korporativni izazov. Na ovom predavanju, predavač će usporediti karakteristike potrebne za menadžera korporacije ili samostalnog poduzetnike, utjecaj digitalne ekonomije na današnji i budući poslovni svijet, te dati uvid u neke od najpopularnijih poslovnih modela danas u primjeni.

Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznica 50,00 kn. Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem Entrio sustava.

 

24. travanj 2024 23:08