Znanja
StoryEditor

MeetUp – „Žene u poduzetništvu“

25. Studeni 2015.
Piše:
lider.media

U organizaciji Ekonomske klinike i Hrvatske udruge mladih (HUM), 27. studenog održati će se MeetUp na zanimljivu temu „Žene u poduzetništvu“. Događaj će započeti u 18 sati u klubu Pepermint koji se nalazi u Ilici 24.

MeetUp „Žene u poduzetništvu“ koncipiran je kao svojevrsno poslovno druženje s panel-diskusijom u kojoj će kao glavne govornice sudjelovati neke od najuspješnijih poduzetnica u Hrvatskoj. Svoje poslovne uspjehe, ideje, ali i izazove, predstaviti će Kristina Ercegović, vlasnica tvrtke Zaokret i projekta Business cafe; Ljiljana Pišpek Mlinarić, vlasnica obrta „Friško s placa“; Elizabeta Novaković, koja je prva osmislila akademski rokovnik Acro Planer; Valentina Salaj Ćetković, vlasnica tvrtke za financijsko, investicijsko i porezno savjetovanje; Diana Gluhak, nutricionistica i blogerica; Elizabeta Planinić, nedavna dobitnica nagrade poduzetnice godine u kategoriji Mikro poduzetnice, vlasnica Čuvara sjećanja - prvog servisa za održavanje grobova koji pokriva cijelu Hrvatsku te turističke agencije Putuj bolje.

Dinamično poslovno druženje voditi će Andrea Andrassy, poznata hrvatska kolumnistica.

Kroz diskusije i razmjenjivanje mišljenja sudionicima se želi približiti svijet poduzetništva s naglaskom na žene čija je zastupljenost u poduzetništvu Hrvatske sve veća.

MeetUp je otvoren za javnost i svi zainteresirani mogu doći uz prijavu na: http://bit.ly/1H6cHSN.

06. svibanj 2024 04:23