Znanja
StoryEditor

Modern Budgeting by Dietmar Pascher

01. Lipanj 2015.
Piše:
lider.media

U Zagrebu je 28.svibnja u organizaciji poduzeća Kontroling Kognosko d.o.o. održan novi seminar dobro poznatog trenera Controller Akademie - g. Dietmara Paschera, koji već 4 godine educira hrvatske menadžere i kontrolere.

Ovaj seminar okupio je preko 50 posjetitelja koji su redom ovaj event ocijenili izuzetno visokim ocjenama. Dobro organiziran seminar donio je više nego aktualnu temu spajanja strateškog i operativnog planiranja. Iako u praksi poduzeća dosta lutaju, g. Pascher donio je ovu temu s lakoćom i jednostavnošću, uz obilje dobrih prijedloga i primjera.

I ne samo to. Polaznici su dobili konkretne upute kako u svom poduzeću odmah započeti unapređenje izrade strateškog plana i prijenosa strateških ciljeva u operativu. Seminar je bio čvrsto fokusiran na samu temu sa konkretnim objašnjavanjem postupaka i primjene. Uz to prezentirani su najnoviji trendovi uz obilje alata i modela.

Polaznici su sa seminara odnijeli veliku količinu pozitivne energije uz veliku želju za implementacijom upravo usvojenog sadržaja. Također, u najavi je već idući potpuno novi seminar g. Paschera za 2016 godinu.

27. travanj 2024 08:01