Znanja
StoryEditor

Ne znate koje osiguranje ili tarifu za mobitel odabrati? Usporedite ih

13. Ožujak 2013.
Piše:
lider.media

Za sve korisnike kompare.hr neovisnog online servisa za usporedbe i uštede u osobnim financijama, ovih je dana krenulo i besplatno naručivanje usluga.

Kako poručuju iz kompare.hr-a, korištenje servisa je brzo i jednostavno – potrebno je prvo odabrati područje i uslugu koju želite uspoređivati te unijeti nekoliko osnovnih parametara za uslugu koja vas zanima. Nakon toga, dovoljan je jedan klik i na ekranu se pokazuju financijske ponude svih ponuđača tražene usluge. Nakon što se usporede i odabere opciju koja korisniku najviše odgovara, na istom mjestu odabranu uslugu moguće je naručiti direktno od ponuđača. 

Sve usporedbe na portalu su besplatne i neovisne te lako dostupne svima, kažu s portala. Trenutno se mogu uspoređivati usluge na području financija, telekomunikacija i osiguranja te naručivati ponude pojedinih telekom operatera, banaka i osiguravajućih kuća.Na raspolaganju su i razni vodiči za uštede te informacijae koje pomažu korisnicima da se educiraju u navedenim područjima i tako lakše odaberu pružatelja usluge, ali i uslugu koja najbolje odgovara njihovim zahtjevima i potrebama. 

-U Hrvatskoj je trenutno kompare.hr jedini neovisni online servis koji nije niti agent niti posrednik u pružanju usluga osiguranja, te financijskih i telekomunikacijskih usluga, već samo pasivno nudi informacije i usporedbe takvih usluga zainteresiranim korisnicima. Ponude svih pružatelja usluga analiziraju se objektivno i nepristrano pri čemu se ne favorizira nijednog ponuđača-objasnio je Nikša Tomulić, vlasnik i osnivač neovisnog online servisa kompare.hr. Hrvatsko tržište broji preko 25 osiguravajućih društava, preko 30 banaka i brojne telekom operatore.

Trenutno kompare.hr nudi 13 usporedbi različitih usluga te predano radi na prikupljanju i analizi podataka za nove usporedbe. Uskoro će korisnici moći uspoređivati i prepaid mobilnu telefoniju, kreditne kartice, putna osiguranja, leasing i još mnogo toga. Osim za korisnike, fizičke osobe, kompare.hr u ponudi će imati i nekoliko usporedbi kredita, osiguranja i telekom tarife za mala i srednja poduzeća, a u planu je i usporedba paketa prilagođenih baš za mala poduzeća. U fazi evaluacije je i novi servis besplatnih pravnih savjeta u partnerstvu s nekoliko odvjetničkih ureda, te usporedbe zdravstvenih usluga.

29. travanj 2024 08:54