Znanja
StoryEditor

Otvorene prijave za sve pretplatnike Lidera na treću generaciju modula Advanced Program in Business

25. Veljača 2015.
Piše:
lider.media

Institut za inovacije i Lider predstavljaju otvorene prijave za sve pretplatnike Lidera na treću po redu generaciju vodećeg regionalnog Executive Education programa, Advanced Program in Business.

Advanced Program in Business jedinstven je program na kojem predaju vodeći svjetski profesori s najboljih poslovnih škola kao što su: Harvard Business School, Stanford University, The Wharton School, London Business School, Kellogg School of Management, University of Houston, GATech i dr. koji su bitno utjecali i još uvijek utječu na područje poslovne ekonomije u kojem djeluju, a ujedno su i izuzetni praktičari koji su radili kao savjetnici i konzultanti za najveće i najuspješnije kompanije u svijetu (Amazon, Apple, Facebook, 3M, Coca Cola, IBM, P&G te mnoge druge.). Advanced Program in Business sastoji se od sedam modula koji će pokrivati četiri ključne teme: inovacije, korporativna strategija, marketing i financije.

APB je namijenjen strateškom menadžmentu i poduzetnicima koji su spremni izaći iz okvira svakodnevnih aktivnosti kako bi se fokusirali na strateške probleme, a sve u svrhu težnje za rastom i razvojem poslovanja. Prethodne generacije polaznika činili su poduzetnici, izvršni direktori, članovi te predsjednici uprava kompanija kao što su: 3M, Adris grupa, Atlantic Grupa, A.T. Kearney, AutoZubak, Carlsberg, Croatia Airlines, Ericsson Nikola Tesla, HROTE, Hypo banka, Imago, INA, InterCapital, Končar, Kraš, Media Mix, Nestle, NovaTV, Pliva, Podravka, Privredna banka Zagreb, Sense Consulting, Styria, Školska knjiga, Vipnet, Zagrebačka banka, Zvijezda te brojni drugi.

Institut za inovacije poziva sve pretplatnike Lidera da se prijave za stipendiju koja omogućuje sudjelovanje u cjelokupnom APB programu (svih 7 modula).

Kriteriji koje je potrebno zadovoljiti prilikom prijave za stipendiju su sljedeći:

  • - Pretplata na Lider
  • - Strateška pozicija u poduzeću
  • - Poznavanje engleskog
  • - Odgovornost za razvoj poslovanja

Važni datumi i informacije za proces prijave:

  • - Rok prijave: 20.03.2015.
  • - Dobitnika stipendije objavljujemo: 24.03.2015.
  • - Početak APB programa: 13.04.2015.
  • - Ukupan broj stipendija: 2

Prijavu za stipendiju, uz priloženi CV (te sve ostalo što smatrate potrebnim) i naznaku: Pretplatnik Lidera – Prijava za stipendiju APB, šaljite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Institut za inovacije potiče sve menadžere i poduzetnike koji su spremni propitkivati postojeće dogme te stvarati nove vrijednosti da se prijave za stipendiju te nam se pridruže kao polaznik nove generacije Advanced Program in Business edukacijskog programa.

Više informacija o programu možete pronaći na: www.apb.hr

26. travanj 2024 23:55