Znanja
StoryEditor

PMI Forum - trodnevno regionalno događanje posvećeno upravljanju projektima

22. Rujan 2016.

Drugi tjedan u studenome već je tradicionalno rezerviran za PMI Forum, najveće regionalno događanje posvećeno projektnom menadžmentu u organizaciji Instituta za projektni menadžment PMI Croatia. Deseto izdanje PMI Foruma održat će se od 9. do 11. studenoga u hotelu Antunović te će ugostiti brojne inozemne i domaće predavače koji će govoriti o projektnom menadžmentu kao alatu za postizanje poslovnih ciljeva te će na vlastitim primjerima pokazati njegovu učinkovitost.

Uz moto Na krilima projektnog menadžmenta do uspjeha, cilj konferencije je istaknuti dobru praksu projektnog menadžmenta u različitim poslovnim okruženjima, bez obzira radi li se o poduzetništvu, velikim korporacijama ili javnoj upravi. Posebno mjesto u programu ima dodjela nagrade Projekt godine, posebnog strukovnog priznanja za najbolje vođeni projekt i najbolje projektne rezultate ostvarene u Hrvatskoj.

Early bird ulaznice po povoljnijoj cijeni vrijede do 30. rujna 2016., a više informacija potražite na http://www.pmi-croatia.hr/hr/forum-2016.

Ne propustite priliku za stjecanje novih znanja i networking na najvećoj regionalnoj konferenciji!

19. travanj 2024 07:12