Znanja
StoryEditor

Prilika za networking i stjecanje novih znanja na najvećoj regionalnoj konferenciji projektnog menadžmenta

13. Listopad 2016.
Piše:
lider.media

Je li način upravljanja projektima u mojoj organizaciji prilagođen njezinoj poziciji na tržištu? Kakvu vrijednost za tvrtku donosi moj projekt? Odgovore na ova i brojna druga pitanja s područja projektnog menadžmenta možete saznati na najvećem regionalnom događanju posvećenom projektnom menadžmentu u organizaciji Instituta za projektni menadžment PMI Croatia.

Ovogodišnje jubilarno deseto izdanje PMI Foruma, koje će se održati od 9. do 11. studenoga u hotelu Antunović, ugostit će brojne inozemne i domaće predavače koji će govoriti o projektnom menadžmentu kao alatu za postizanje poslovnih ciljeva te će na vlastitim primjerima pokazati njegovu učinkovitost.

O čvrstoj povezanosti komparativne prednosti tvrtke s kompetencijama upravljanja projektima govorit će Zbigniew J. Traczyk, koji trenutno u IBM-u upravlja porfoliom projekata na području čak 15 država. Dino Butorac, član Chapter Member Advisory Group, iz prve ruke će prenijeti vijesti o globalnim trendovima projektnog menadžmenta i savjete kako uz projektni menadžment postići izvrsne perfomance. Sudionici konferencije također će imati priliku sudjelovati u dvije cjelodnevne radionice pod vodstvom Rogera Wilda i Frana Mikulčića.

Uz moto „Na krilima projektnog menadžmenta do uspjeha“, glavna misao vodilja ovogodišnje konferencije isticanje dobrih praksi projektnog menadžmenta u različitim poslovnim okruženjima, a posebno mjesto u programu ima dodjela Nagrade za projekt godine, strukovnog priznanja za najbolje vođeni projekt i projektne rezultate ostvarene u Hrvatskoj.

Ne propustite druženje sa sudionicima konferencije koji dolaze iz više od 80 tvrtki različitih poslovnih domena!

Više informacija potražite na www.pmi-croatia.hr.

25. travanj 2024 19:33